Pepernoten in de schappen van Jumbo

Ze staan volop in de schijnwerpers van de media. Jumbo in Goor heeft in deze tropische week de publiciteit gehaald met het aanbieden van pepernoten. Ze liggen alweer in de schappen van de supermarkt. En dat leverde al wat berichten op, op allerhande internetfora. En ook RTV Oost kwam gisteren met een camera in de winkel om de reacties te peilen op het gegeven dat de pepernoten al worden aangeboden in deze verzengde hitte.

Gerelateerde berichten

  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Sinterklaas na intocht weer in De Reggehof11 november 2014 Sinterklaas na intocht weer in De Reggehof Komende zondagmiddag zal Sinterklaas de Goorse haven weer binnenvaren met zijn grote gevolg aan Pieten die op diverse boten de goedheiligman zullen volgen. Ook de stuntpieten zijn er […]
  • Vernielingen bij Jumbo supermarkt26 juni 2017 Vernielingen bij Jumbo supermarkt In de nacht van zaterdag op zondag zijn de reclameborden bij de Jumbo-supermarkt in de van Kollaan vernield. Op de eigen Facebok-pagina wordt gemeld dat er beelden zijn waaraop de […]
  • Daan Zwierink in de problemen in Sinterklaasjournaal27 november 2014 Daan Zwierink in de problemen in Sinterklaasjournaal Hachelijke momenten voor het Goorse meisjesidool Daan Zwierink in derde aflevering van het Goorse Sinterklaasjournaal dat morgen online komt op het Youtube-kanaal van deze site. De zanger […]
  • Zingende Tess en klopjacht op boef in Sinterklaasjournaal4 december 2014 Zingende Tess en klopjacht op boef in Sinterklaasjournaal Het heerlijk avondje is aanstaande en dat zal morgenochtend worden ingeleid met het vierde en laatste Sinterklaasjournaal van Goorsnieuws.nl van dit jaar. In deze extra lange editie op 5 […]