Marle Dimmendaal is geboren

Op donderdag 29 september 2011 heeft de ooievaar een bezoek gebracht in het ziekenhuis bij de familie Dimmendaal en heeft daar een mooi zusje voor Jolein achtergelaten. Pa en ma, Carmen, Peter, Wouter, Luisa, Myrthe en Nyncke willen mama Miranda, papa Rob en zus Jolein dan ook van harte feliciteren met de geboorte van hun jongste telg en zusje Marle! Rob, Miranda en Jolein veel liefde en geluk gewenst met jullie viertjes.

marle

Gerelateerde berichten

  • Daan is geboren10 juli 2011 Daan is geboren Op vrijdag 8 juli zijn Peter en Danielle Scholten de trotse ouders geworden van hun zoon Daan! Via deze weg wil de familie de nieuwbakken papa en mama nogmaals feliciteren met hun prachtige zoon.
  • Jake geboren22 juli 2011 Jake geboren De ooievaar had een kleine vertraging, maar vannacht om 00.09 uur¬†zijn A-J Visser en Kirsten Dijksen dan toch de trotse papa en mama geworden van Jake. Familie en vrienden willen de trotse […]
  • Esmee Mulder geboren14 juni 2011 Esmee Mulder geboren Op 9 juni 2011 is Esmee Mulder geboren. De buurt van het Reef feliciteren papa Martin en mama Linda van harte met de geboorte van Esmee. Een prachtige gezonde Hollandse meid!
  • Een nieuwe buurt, een nieuw leven…1 juli 2016 Een nieuwe buurt, een nieuw leven… En zo kan er in korte tijd veel veranderen in een mensenleven. Dat doet zeker opgeld voor Rob ten Dam en zijn geliefde Wannapha. Enkele weken geleden verhuisden ze van de Laarstraat naar […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]