Gorenaar half jaar de cel in na aanrijding in Drenthe

Een 29-jarige man uit Goor moet een half jaar de gevangenis in voor het aanrijden van een man. Dat gebeurde op 11 april van vorig jaar. De rechter in Assen veroordeelde de man gisteren ook tot twee jaar rijontzegging en een schadevergoeding van €1000. De Gorenaar reed vorig jaar met zijn vrachtwagen in het Drentse Barger-Compascuum in op het slachtoffer na een verkeersruzie.

De vrachtwagenchauffeur raakte na zijn werk op een weiland de spiegel van een auto waarna hij werd gedwongen te stoppen door de automobilist. Toen deze uitstapte reed de Gorenaar achteruit en raakte de automobilist die een schaafwond en een onderhuidse bloeding opliep. Volgens de trucker is hij in blinde paniek weggereden omdat hij naar eigen zeggen werd geslagen en met de dood bedreigd. De zaak werd eerder door het Openbaar Ministerie geseponeerd. Daartegen kwam het slachtoffer in het geweer en deze had succes bij het Hof waardoor de Goorse vrachtwagenchauffeur alsnog vervolgd wordt.

Gerelateerde berichten

  • Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie25 oktober 2018 Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie Een man is gisteren zwaar mishandeld toen hij trachtte te bemiddelen tijdens een verkeersconflict op het Julianaplein. Hij zag het verkeersconflict al eerder en besloot te bemiddelen toen […]
  • Gorenaar moet boete betalen na vuistslagen22 januari 2020 Gorenaar moet boete betalen na vuistslagen Een 20-jarige Gorenaar is vandaag door de rechter in Almelo veroordeeld tot het betalen van een boete van in totaal €900,-. Hij zou begin december in zaal Dieka in Markelo een andere […]
  • Goorse FC Twente-fans reageren verslagen op uitspraak rechter10 juni 2016 Goorse FC Twente-fans reageren verslagen op uitspraak rechter De Goorse supporters van FC Twente, voor een groot deel verenigt in de supportersvereniging SV Goor hebben verslagen gereageerd op de uitspraak van de rechter die vandaag bepaalde dat de […]
  • Kloots derde in Assen4 juni 2017 Kloots derde in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is derde geworden in de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 1000. Op het circuit in Assen prolongeerde de wegracer op prima wijze […]
  • Cliff Kloots 4e in eerste race van het seizoen7 april 2019 Cliff Kloots 4e in eerste race van het seizoen Motorcoureur Cliff Kloots is er gisteren niet in geslaagd om zich op het podium te rijden tijdens de eerste wedstrijd om het Oopen Nederlands Kampioenschap in de Supersport 1000-klasse. […]