Bekerprogramma Goorse clubs bekend

De KNVB heeft het programma voor de poulefase van het regionale bekertoernooi bekend gemaakt. Dat begint voor de Goorse clubs begin september. Hector trapt op zondag 1 september thuis af tegen Juventa ’12 uit Wierden. De zondagen daarna volgen er duels tegen De Tukkers (uit) en op eigen veld tegen SDOL. Twenthe speelt op 1 september thuis tegen het Almelose La Première en speelt daarna uitwedstrijden tegen Colmschate en Saasveldia. GFC begint op dinsdag 3 september thuis tegen Wilhelminaschool. Daarna speelt de kersverse zaterdag-vierdeklasser op zaterdag 7 september thuis tegen AZSV 2 en een week later thuis tegen het zaterdagteam van Tubantia uit Hengelo. De winnaars van elke poule gaan door naar de knock out-fase. Het competitieprogramma wordt over enkele weken bekend gemaakt.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Twenthe en Hector door in bekertoernooi28 augustus 2016 Twenthe en Hector door in bekertoernooi Er staan twee Goorse voetbalploegen in de knock out-fase van het regionale bekertoernooi. Twenthe overleefde de poulefase simpel en won ook vandaag zonder veel moeite van Diepenheim. In 't […]
  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]
  • Twenthe tegen GFC in bekertoernooi8 juli 2016 Twenthe tegen GFC in bekertoernooi Het is de jaarlijkse opmaat naar de nieuwe competitie en dit jaar in Goor extra beladen want in de poulefase treffen vv Twenthe en GFC elkaar. Zij zitten samen in een poule met Diepenheim […]