Bekerprogramma Goorse clubs bekend

De KNVB heeft het programma voor de poulefase van het regionale bekertoernooi bekend gemaakt. Dat begint voor de Goorse clubs begin september. Hector trapt op zondag 1 september thuis af tegen Juventa ’12 uit Wierden. De zondagen daarna volgen er duels tegen De Tukkers (uit) en op eigen veld tegen SDOL. Twenthe speelt op 1 september thuis tegen het Almelose La Première en speelt daarna uitwedstrijden tegen Colmschate en Saasveldia. GFC begint op dinsdag 3 september thuis tegen Wilhelminaschool. Daarna speelt de kersverse zaterdag-vierdeklasser op zaterdag 7 september thuis tegen AZSV 2 en een week later thuis tegen het zaterdagteam van Tubantia uit Hengelo. De winnaars van elke poule gaan door naar de knock out-fase. Het competitieprogramma wordt over enkele weken bekend gemaakt.

Gerelateerde berichten

  • Bekerprogramma Goorse clubs bekend31 juli 2021 Bekerprogramma Goorse clubs bekend Het bekerprogramma van de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs is bekend. De vierdeklassers beginnen in het weekeinde van 4 en 5 september met de eerste duels. GFC begint op […]
  • Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker31 juli 2020 Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker De eerste teams van de Goorse voetbalclubs openen het nieuwe seizoen met alle drie bekerduels op vreemde bodem. Op zaterdag 29 augustus gaat GFC op bezoek bij SVVN in Nijverdal. Een dag […]
  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]
  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • Twenthe en Hector door in bekertoernooi28 augustus 2016 Twenthe en Hector door in bekertoernooi Er staan twee Goorse voetbalploegen in de knock out-fase van het regionale bekertoernooi. Twenthe overleefde de poulefase simpel en won ook vandaag zonder veel moeite van Diepenheim. In 't […]