Excentrieke reiziger Ruud weer in Goor

Hij baarde twee jaar geleden opzien en trok toen al veel bekijks. De Brabantse reiziger Ruud met zijn Pipowagen die Goor aandeed. De nu 73-jarige excentriekeling is het blijkbaar goed bevallen in het Twentse Haagje want hij stuurde zijn muildier ook deze zomer weer richting het Goorse om zijn plek, evenals twee jaar geleden, weer in te nemen op het grasveld aan de Wheedijk. Daar kwamen gisteravond direct mensen om te kijken hoe het met hem, zijn kip Truus en zijn muildier Bella, is. Hij zal ook vandaag nog in Goor blijven en wellicht nog wel langer. “Ik heb alle tijd en heb het hier wel naar mijn zin’ aldus de reiziger die immer op primitieve wijze in de zomermaanden door Nederland, België en Duitsland trekt.

(foto: Ruben ter Welle via Facebook)

Gerelateerde berichten

  • Reiziger Ruud strijkt neer in Goor…29 juni 2017 Reiziger Ruud strijkt neer in Goor… Het was een regelrechte attractie: De bijzondere woonwagen met op de bok achter de muilezel de 72-jarige Brabander Ruud, is neergestreken in Goor. De reiziger reist door het hele land van […]
  • Beachvoetbal zonovergoten…22 augustus 2015 Beachvoetbal zonovergoten… Het zijn dé omstandigheden die vurig werden gewenst door de organisatie van het Beachvoetbaltoernooi op het Schoolfeestplein. De brandende zon op het hete zand. Zo hoort het te zijn. De […]
  • Trein knalt op omgevallen boom30 mei 2016 Trein knalt op omgevallen boom Een Syntus-trein die onderweg was van Lochem naar Goor is vanavond tegen een omgevallen boom gereden die op de rails lag nadat de bliksem was ingeslagen. Het ongeval gebeurde in de Meene […]
  • Punten sparen op Goors station en in de trein27 oktober 2015 Punten sparen op Goors station en in de trein Treinreizigers van en naar Goor kunnen vanaf vandaag punten sparen voor producten en activiteiten als er buiten de spits gereisd wordt. Syntus heeft op het traject […]
  • Politie-inval aan de Van Heeckerenweg15 januari 2017 Politie-inval aan de Van Heeckerenweg De politie heeft vanavond samen met de marechaussee een inval gedaan in een woonwagen aan de Van Heeckerenweg. De bewoner wordt verdacht van verboden wapenbezit. Gisteren werd ook al een […]