Parkiet gevonden en gezocht

De mannen van Profix Autoschade aan de Klavermaten hebben een parkiet (foto) gevangen. Deze is inmiddels door de dierenambulance opgehaald. De lief- en leedredactie kreeg deze week ook een mail over een vermiste parkiet, maar aan de kleuren te zien gaat het niet om dezelfde. Het gaat om een valparkiet van Francisca Dammann. Deze is grijs met geel en heeft een gele kuif. Om zijn rechterpoot zit een blauw ringetje. De parkiet is voor het laatst gezien in de Hogenkamp en de Kievitstraat. De vinden kan contact opnemen met 0648102462 of 0547-276234.

parkiet

Gerelateerde berichten

  • Liza Siahaya geboren12 september 2011 Liza Siahaya geboren Dennis Siahaya en Janine Oolbekkink zijn de trotse ouders geworden van hun prachtige dochter Liza. Liza zag anderhalve week geleden het levenslicht. Ze is drie weken te vroeg geboren, maar […]
  • Update: Kater Duko vermist5 september 2011 Update: Kater Duko vermist Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de […]
  • bloembak12 september 2012 Mysterieuze bloembak in berm Goor Een der trouwe bezoekers van onze site vroeg zich af waar de bloembak (foto) aan de rand van Goor voor bedoeld is. Robert van der Reest mailde ons met het verzoek om dit via de site te […]
  • Zon en Kerk op zelfde golflengte…25 oktober 2011 Zon en Kerk op zelfde golflengte… De verhoudingen op het kerkplein in Goor zijn uitstekend. Zo ook de verstandhouding tussen de uitbaters van de Grand Café De Zon en de dominee van de Hofkerk. Dat het café en de kerk ook […]
  • Herenfiets gestolen tijdens paasvuur5 april 2013 Herenfiets gestolen tijdens paasvuur Bij het paasvuur is tweede paasdag een herenfiets, die stond gestald op de hoek bij het korfbalveld, gestolen. Het gaat om een Gazelle Chamonix, gelijk aan het getoonde damesmodel op de […]