Monte Bello viert morgen 100-jarig bestaan

Het is één van de alleroudste campings in de regio en inmiddels uitgegroeid tot een oord waar, tussen Goor en Markelo, ook tal van andere feesten evenementen plaats vinden. Ook veel Gorenaren weten de weg ‘omhoog’ te vinden richting Monte Bello dat morgen haar 100-jarig jubileum viert. Dat gebeurt met een receptie vanaf 16:00 uur in en om de zogenoemde Barghutte op de camping dat nog immer als familiebedrijf wordt gerund. Voor de receptie zijn ook alle belangstellende Gorenaren van harte uitgenodigd.

Boven vlnr: Michelle en Gerrie Overmeen, onder vlnr: Getty en Jan Overmeen

Gerelateerde berichten

  • Herfstwandeltocht bij Kariboes10 oktober 2016 Herfstwandeltocht bij Kariboes De Goorse trimclub “ Kariboes” organiseert op zondag 16 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit vijf afstanden, gaat deze keer […]
  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]
  • Hofkoren laatste kunstje 100-jarig koor Tavenu15 januari 2017 Hofkoren laatste kunstje 100-jarig koor Tavenu Het gemengde Goorse zangkoor Tavenu houdt op te bestaan. Door een constante terugloop van leden en vergrijzing van het koor is besloten er na het komende jubileumjaar een punt achter te […]
  • Apollo introduceert kras-actie14 april 2019 Apollo introduceert kras-actie Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal […]
  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]