Rustig weekendje in kader vakantie

Op de evenementenkalender voor dit weekeinde staat voor het Goorse niet veel vermeld. Eén en ander heeft natuurlijk alles te maken met de vakantieperiode. Een groot aantal Gorenaren gaat- of is al weg naar hun vakantiebestemming. Voor de thuisblijvers is er morgen wel de koopjesmarkt bij kringloopwinkel Kiekeboe en voor geïnteresseerden op zondagmiddag een graftrommel-expositie op de algemene begraafplaats. Voor alle komende evenementen klik HIER.


Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui6 juli 2021 Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui Kringloopwinkel Kiekeboe is zeker nog tot donderdag gesloten. De schade na de hoosbui van afgelopen zondag loopt in de duizenden euro's. Het water liep de Goorse Kringloopwinkel op de […]
  • Kiekeboe opent weer UPDATE12 maart 2021 Kiekeboe opent weer UPDATE De grootste kringloopwinkel van Goor opent vanaf volgende week maandag (22 maart) weer de deuren na de coronasluiting. Kiekeboe laat dan weer klanten toe in de hallen op het TSB-terrein. […]
  • Kiekeboe viert drie-jarig bestaan28 juli 2020 Kiekeboe viert drie-jarig bestaan Kringloopwinkel Kiekeboe opende op 3 augustus van het jaar 2017 de deuren in het grote pand aan de Bunschotenstraat. Het was de afsluiting van een roerige episode na de verwoestende brand […]
  • Kiekeboe gaat weer open18 mei 2020 Kiekeboe gaat weer open De grootste kringloopwinkel van Goor gaat op 2e Pinksterdag weer open. Kiekeboe was de afgelopen weken gesloten vanwege het Coronavirus. Vanaf komende zaterdag kunnen er weer spullen […]
  • Kiekeboe sluit de deuren25 maart 2020 Kiekeboe sluit de deuren In navolging van andere kringloopwinkels zoals de Outlet Hof van Twente heeft ook kringloopwinkel Kiekeboe besloten om de deuren voorlopig te sluiten. De sluiting duurt in ieder geval tot […]