FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende

Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende woensdag de eerste wedstrijd in de voorronde van de Women’s Champions League in Goor. Op het al eerder voor de Enschedese club, mooi geprepareerde hoofdveld van GFC op sportpark Heeckeren, is vanaf 18:30 uur het Armeense FC Alashkert de tegenstander. Een onbekende ploeg waar op het eerste gezicht de Twentse vrouwen van zouden moeten kunnen winnen gezien de verhoudingen van het vrouwenvoetbal in beide landen. FC Twente zit in een poule met het Turkse Besiktas en het Poolse GKS Górnik Leczna. FC Alashkert komt tegen deze ploegen ook in Goor in actie. Dat is op zaterdag 10 en dinsdag 13 augustus. Kaarten voor het duel komende woensdag kosten €5.

De FC Twente vrouwen werden kampioen van Nederland en spelen nu in de voorronde van de Women’s Champions League

Gerelateerde berichten

  • Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde13 augustus 2019 Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde De laatste wedstrijd in de voorronde van de Women's Champions League is vanavond gewonnen door de vrouwen van het Turkse Besiktas. Zij versloegen het Armeense FC Alashkert op sportpark […]
  • Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League10 augustus 2019 Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League Na de achtklapper van de FC Twente vrouwen in de voorronde van de Champions League, afgelopen woensdag, was het Armeense Alashkert vanavond de schietschijf voor het Poolse Gornik Leczna. […]
  • Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC7 augustus 2019 Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC Een denderende start voor de Goorse Naomi Hilhorst met FC Twente Vrouwen in het kwalificatietoernooi van de Champions League. Op het sportcomplex van GFC had de Enschedese ploeg geen kind […]
  • FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor11 juli 2019 FC Twente speelt ook laatste oefenduel in Goor FC Twente komt na volgende week zaterdag nog een keer naar sportpark Heeckeren in Goor voor een oefenwedstrijd. Waar volgende week het Belgische OH Leuven de tegenstander is, is op zondag […]
  • FC Twente oefent weer in Goor15 juni 2019 FC Twente oefent weer in Goor FC Twente speelt ook dit jaar een oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen in Goor. Op sportpark Heeckeren mag GFC tekenen voor de organisatie van het duel tegen het […]