FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende

Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende woensdag de eerste wedstrijd in de voorronde van de Women’s Champions League in Goor. Op het al eerder voor de Enschedese club, mooi geprepareerde hoofdveld van GFC op sportpark Heeckeren, is vanaf 18:30 uur het Armeense FC Alashkert de tegenstander. Een onbekende ploeg waar op het eerste gezicht de Twentse vrouwen van zouden moeten kunnen winnen gezien de verhoudingen van het vrouwenvoetbal in beide landen. FC Twente zit in een poule met het Turkse Besiktas en het Poolse GKS Górnik Leczna. FC Alashkert komt tegen deze ploegen ook in Goor in actie. Dat is op zaterdag 10 en dinsdag 13 augustus. Kaarten voor het duel komende woensdag kosten €5.

De FC Twente vrouwen werden kampioen van Nederland en spelen nu in de voorronde van de Women’s Champions League