Goorse filmploeg oogst lof voor backstage-filmpje Hanna van Hendrik

Het was een daverend succes: Het theaterspektakel Hanna van Hendrik dat op het vliegveld Twente in de afgelopen maanden avond aan avond was uitverkocht en in totaal zo’n 50.000 toeschouwers trok. Het YouTube-kanaal That’s Life dat wordt gemaakt door de Goorse filmmakers Stephan Kuipers, John Schuurs en Apollonia Sligman had de eer om een backstage-movie te maken die inmiddels op YouTube is geplaatst. Een mooi inkijkje vooral ook voor diegenen die er geweest zijn maar ook voor de ‘onwetenden’. Het filmpje dat via deze LINK te zien is, is inmiddels al zo’n 5000 keer bekeken.

Gerelateerde berichten

  • That’s life! te zien op Hofstreek TV28 november 2018 That’s life! te zien op Hofstreek TV Het nieuwe Youtube-programma That's life! dat gemaakt wordt door de Goorse programmamakers Apollonia Sligman, Stephan Kuipers en John Schuurs zal ook te zien zijn op Hofstreek TV. Daarover […]
  • Spanninga en Schottink in eerste uitzending That’s Life30 oktober 2018 Spanninga en Schottink in eerste uitzending That’s Life De Goorse fietscrosser Kevin Spanninga en zangeres Anouk Schottink zijn te zien in de eerste aflevering van het programma That's Life dat vanaf nu maandelijks te zien is op Youtube en […]
  • Vol trots op de Maarkelse Catwalk…7 juni 2018 Vol trots op de Maarkelse Catwalk… Een bijzonder moment voor het Goorse productieteam van de film 'Mirrewinter the movie'. Gisteravond ging deze film in première in de Haverkamp in Markelo en dat gebeurde met alle grandeur […]
  • Schoolfeestjournaal met kermisnieuws, optocht en Schoolfeestfonds1 juni 2022 Schoolfeestjournaal met kermisnieuws, optocht en Schoolfeestfonds Terwijl er door de redactie van deze site keihard wordt gewerkt om de Schoolfeestkrant op tijd in de bus te krijgen, staat inmiddels van organisatie van het Feest der Feesten het vierde […]
  • Eerste Schoolfeestjournaal online11 mei 2022 Eerste Schoolfeestjournaal online Het eerste Schoolfeestjournaal van de stichting School en Volksfeest staat online. Vanaf vandaag tot en met de woensdag van het Seniorenfeest zal er elke week een journaal over het Feest […]