Nieuwe Punkband ziet levenslicht in Goor

Het is één van de weinige Punkbands die Oost Nederland rijk is en onlangs geboren in Goor. Het zoveelste bewijs dat de muziek- en bandjescultuur in het Twentse Haagje geen grenzen kent. Sixpack Overdrive is de naam van de nieuwe formatie die bestaat uit de gitaristen Maurits Stoltenbarg en Danann Schomaker, drummer Jeroen op den Dries, Bassiste Monique Stoltenbarg en zanger Jan ten Berge. zij werken op dit moment aan een nieuw album dat de naam Technolocide mee zal krijgen. Daarvan is inmiddels de eerste clip gereleased en te zien via deze LINK. Sixpack Overdrive zal vanaf oktober ook op gaan treden.

Sixpack Overdrive met op de voorgrond gelegenheidszanger Hein Hendriks die ook op het nieuwe album te horen is

Gerelateerde berichten

  • Oud-Goorse band in DWDD23 maart 2015 Oud-Goorse band in DWDD Het in Goor opgerichte Radio Days speelt vanavond in de populaire talkshow De Wereld Draait Door op NPO1. De band werd destijds opgericht bij de Goorse muziekschool door de Gorenaren Bjorn […]
  • Schottink niet door in Coverband-Clash7 oktober 2014 Schottink niet door in Coverband-Clash Maaike Schottink is er niet in geslaagd om de volgende ronde te bereiken van de prestigieuze landelijke 'Clash of the Coverbands'. De Goorse zangeres sneuvelde in de halve finale nadat ze […]
  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]
  • The Grand East presenteert CD in Amsterdam10 oktober 2016 The Grand East presenteert CD in Amsterdam Het is een band met Goorse roots en een Goorse toetsenist. The Grand East met de bevlogen toetsenman Joris van de Berg speelt al jaren de poppodia in Nederland plat en wil nu gaan voor de […]
  • Goorse bands op Eurosonic Noorderslag2 december 2014 Goorse bands op Eurosonic Noorderslag Het Europese showcase festival Eurosonic Noorderslag in Groningen kent volgende maand een Goors tintje. De bands Texas Radio en Radio Days, beide met (oud-)Goorse leden, zijn door het […]