Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC

Een denderende start voor de Goorse Naomi Hilhorst met FC Twente Vrouwen in het kwalificatietoernooi van de Champions League. Op het sportcomplex van GFC had de Enschedese ploeg geen kind aan FC Alashkert uit Armenië en zegevierde het met maar liefst 8-0. Bij de rust was het al vijfmaal raak voor FC Twente, dat haar opponent van het kastje naar de muur tikte. Een half uur voor het einde zagen de 550 aanwezige toeschouwers Hilhorst in het elftal komen, de stand was toen al 7-0. Een klein aandeel in de score had Hilhorst ook nog, want ze was verantwoordelijk voor de assist op Davinia Vanmechelen, die de eindstand op 8-0 bepaalde. Zaterdag neemt FC Twente het op tegen het Turkse Besiktas. Deze wedstrijd wordt afgewerkt op het terrein van SV Vosta uit Enschede, maar ook bij GFC staat er wederom een duel op de rol. FC Alashkert en het Poolse GKS Górnik Leczna (aanvang 18.00 uur) kruisen dan de degens, mét vocale begeleiding van quasi-Gorenaar Hans van Middendorp.

Gerelateerde berichten

  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]
  • Ukken snuffeldagen bij GFC7 september 2021 Ukken snuffeldagen bij GFC Bij GFC zijn komende- en volgende week weer de Ukken snuffeldagen voor de jongste voetbaljeugd. Tussen 10:00 uur en 11:00 uur zijn kinderen van 4 tot 7 jaar welkom op sportpark Heeckeren. […]
  • Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen26 mei 2021 Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen Ballenmeid zijn tijdens een kampioenswedstrijd van de FC Twente vrouwen. Wie wil dat nu niet? De Goorse Chelsea Sloterdijk overkwam dit afgelopen zondag. De talentvolle voetbalster van […]
  • Naomi Hilhorst van FC Twente naar PEC Zwolle19 mei 2020 Naomi Hilhorst van FC Twente naar PEC Zwolle Naomi Hilhorst maakt een voetbaltransfer binnen de provincie. De Goorse voetbalster verruilt FC Twente voor PEC Zwolle Vrouwen. Het 18-jarige talent tekende voor twee seizoenen in de […]
  • Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde13 augustus 2019 Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde De laatste wedstrijd in de voorronde van de Women's Champions League is vanavond gewonnen door de vrouwen van het Turkse Besiktas. Zij versloegen het Armeense FC Alashkert op sportpark […]