Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC

Een denderende start voor de Goorse Naomi Hilhorst met FC Twente Vrouwen in het kwalificatietoernooi van de Champions League. Op het sportcomplex van GFC had de Enschedese ploeg geen kind aan FC Alashkert uit Armenië en zegevierde het met maar liefst 8-0. Bij de rust was het al vijfmaal raak voor FC Twente, dat haar opponent van het kastje naar de muur tikte. Een half uur voor het einde zagen de 550 aanwezige toeschouwers Hilhorst in het elftal komen, de stand was toen al 7-0. Een klein aandeel in de score had Hilhorst ook nog, want ze was verantwoordelijk voor de assist op Davinia Vanmechelen, die de eindstand op 8-0 bepaalde. Zaterdag neemt FC Twente het op tegen het Turkse Besiktas. Deze wedstrijd wordt afgewerkt op het terrein van SV Vosta uit Enschede, maar ook bij GFC staat er wederom een duel op de rol. FC Alashkert en het Poolse GKS Górnik Leczna (aanvang 18.00 uur) kruisen dan de degens, mét vocale begeleiding van quasi-Gorenaar Hans van Middendorp.

Gerelateerde berichten