Muziek op Schoot weer van start

Op vrijdag 7 oktober 2011 start op de Muziekschool Hof van Twente weer met de cursus Muziek op Schoot. Deze cursus, die bestaat uit 8 lessen, is speciaal voor (groot)ouders en hun kind(eren). De lessen worden gegeven in De Reggehof door docente Ingrid Hilarius. De cursus is voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. De lessen, die 45 minuten duren, beginnen op vrijdag 7 oktober en ook op vrijdag 16 maart 2012. Om 9.00 uur is het voor de 1,5- tot 2,5-jarigen; om 10.30 uur voor 2,5- tot 4-jarigen. De gehele cursus kost 77 euro. Meer informatie en aanmelden kan via de website of 0547-284889.

muziek20op20schoot

Gerelateerde berichten

  • U227 januari 2012 U2 In de Reggehof komen dit weekend de U2-fans aan hun trekken. Coverband In Blinding Lights komt, na de succesvolle show ‘In the name of U2’, vanavond met U2 in blinding lights op de Goorse […]
  • Volle agenda Kindvriendelijk Goor4 april 2014 Volle agenda Kindvriendelijk Goor Voor stichting Kindvriendelijk Goor breken drukke tijden aan. De organisatie van het Kinderkamp is op de achtergrond al in volle gang, aan de voorkant kloppen er twee drukke activiteiten […]
  • Maar liefst twee ongevallen op N34717 oktober 2017 Maar liefst twee ongevallen op N347 Overuren voor de hulpdiensten op de N347. Na het dodelijk ongeval van vrijdag was het vandaag twee keer raak. Het eerste ongeval vond plaats ter hoogte van de afslag A1. Net na de klok van […]
  • Kinderen gratis met de trein31 augustus 2014 Kinderen gratis met de trein Er kan vanaf morgen een hele maand gratis gereisd worden met de trein van en naar Goor. Vervoerder Syntus heeft zich aangesloten bij een actie waar met andere aanbieders in Overijssel, […]
  • Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd1 september 2018 Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd Het is hét kindje van Edith Walhof. De Goorse is dé drijvende kracht achter het evenement Happy Car Kids dat vandaag voor de vijfde keer werd georganiseerd met start en finish op het […]