Europees Kampioene Ilse Pluimers in Ronde van Goor

Het Enterse toptalent Ilse Pluimers is op zaterdag 7 september te bewonderen in de Ronde van Goor. De 17-jarige Enterse werd afgelopen vrijdag in Alkmaar Europees Kampioene bij de junioren en is in Goor één van de deelneemsters aan de vrouwenwedstrijd die dan om 17:00 uur begint. Ilse Pluimers is de kleindochter van wijlen Johan Pluimers die naam maakte als wielrenner in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De strijd bij de mannen-elite begint tijdens de Ronde van Goor om 18:30 uur. Deze begint om 16: 00 uur met een Dikke Bandenrace voor kinderen en wordt afgesloten met de Cityrun bij Night van AV Goor.

Ilse Pluimers werd Europees Kampioene bij de junioren in Alkmaar

Gerelateerde berichten

  • Regionale toprenners in Ronde van Goor29 augustus 2018 Regionale toprenners in Ronde van Goor Aan de Ronde van Goor doen komende zaterdag opnieuw de beste wielrenners uit de regio mee, die niet rijden voor een professional team. Daarmee heeft de wielerkoers door het Goorse […]
  • Peetoom en Te Stroet winnen Goorse wielerronde2 september 2017 Peetoom en Te Stroet winnen Goorse wielerronde Kirsten Peetoom en Rens te Stroet zijn zaterdagavond de winnaars geworden van de Ronde van Goor. Peetoom, woonachtig in het Limburgse Bunde en vorig jaar al tweede in Goor, wist de […]
  • Goorse jeugd krijgt Dikke Banden Race terug9 juli 2016 Goorse jeugd krijgt Dikke Banden Race terug Met je eigen fiets over het parcours waar later de grote mannen en vrouwen ook voorbij snellen op hun racefiets. Welke ouder kan zich zijn of haar deelname aan een dikke banden race nog […]
  • Aanmelding Dikke Banden Race Goor geopend10 augustus 2018 Aanmelding Dikke Banden Race Goor geopend Op je eigen fiets zo hard mogelijk door het centrum van Goor racen, op een afgezet parcours en met veel publiek langs de kant. Wie wil dat nu niet? Met die gedachte hoopt de Goorse […]
  • Marit Cent enige uit gemeente in Ronde van Markelo17 augustus 2017 Marit Cent enige uit gemeente in Ronde van Markelo De Goorse wielrenster Marit Cent staat komende vrijdagavond aan de start van de Ronde van Markelo. Daarmee is ze de enige wedstrijdrenster uit de Hof van Twente die er actief is. Cent […]