Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League

Na de achtklapper van de FC Twente vrouwen in de voorronde van de Champions League, afgelopen woensdag, was het Armeense Alashkert vanavond de schietschijf voor het Poolse Gornik Leczna. Het werd maar liefst 13-0 en de toeschouwers op het Goorse sportpark Heeckeren zagen Evelina Kamcyk vijf goals voor haar rekening nemen. De vrouwen van FC Twente speelden vanavond, met de Goorse Naomi Hilhorst op de bank, in Enschede, met 2-2 gelijk tegen het Turkse Besiktas.

Komende dinsdag is er nog een Champions League-duel in Goor als Besiktas tegen Gornik Leczna speelt. op het terrein van GFC was vanavond ook een cameraploeg van SBS6′ Hart van Nederland aanwezig. Zij maakten een item met Jan Janssen (foto onder) over de voorbereidingen die hij als een van de terreinmeesters moest treffen voor de Champions League-wedstrijden op het sportpark van GFC.

Gerelateerde berichten

  • Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde13 augustus 2019 Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde De laatste wedstrijd in de voorronde van de Women's Champions League is vanavond gewonnen door de vrouwen van het Turkse Besiktas. Zij versloegen het Armeense FC Alashkert op sportpark […]
  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]
  • Zomercafe en Champions League9 augustus 2019 Zomercafe en Champions League Wederom een rustig weekendje als het gaat om activiteiten in het Twentse Haagje. De zomer wil nog niet hard genoeg doorzetten voor een terrassen op straat-zaterdag in het centrum maar dat […]
  • FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC3 juni 2017 FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC De connectie van Goor met de regionale voetbaltrots FC Twente is dit jaar wel heel zichtbaar. Na de aankondiging dat de eredivisieclub het voorseizoen opent met een wedstrijd tegen GFC en […]
  • Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC7 augustus 2019 Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC Een denderende start voor de Goorse Naomi Hilhorst met FC Twente Vrouwen in het kwalificatietoernooi van de Champions League. Op het sportcomplex van GFC had de Enschedese ploeg geen kind […]