Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman

Het voorziet absoluut in een behoefte want de tijd dat Goor nog hotelkamers had, ligt ver achter ons. Nu is er een nieuwe stijlvolle Bed en Breakfast in de Iependijk. Op de hoek met de Anjerstraat is daar nu ’t Doktershuuske bij de woning van de bekende Goorse entertainer Erik Spijkerman die de B&B runt samen met zijn vrouw Wilma Godwaldt. De nieuwe slaapgelegenheid die vanaf 16 augustus zal worden geopend, staat op de plek waar vroeger de legendarische dokter Vrijman zijn praktijk hield. Hij stond bekend om zijn no nonse-attitude en stuurde eenieder met griepklachten die geen hemd droeg zonder pardon de wachtkamer uit. Ook het bankje van die wachtkamer is terug te vinden op de locatie. ’t Doktershuuske is een stijlvolle kamer met een buitenzitje die te boeken is inclusief ontbijt via de bekende hotelsites en een eigen Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Expositie Wilma Godwaldt in Ootmarsum14 april 2015 Expositie Wilma Godwaldt in Ootmarsum Haar ster is rijzende en vanaf deze week prijkt haar werk in de eigen regio. In hotel De La Poste in hartje Ootmarsum -kunstdorp bij uitstek- maken kunstliefhebbers uit de regio deze week […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]
  • Hennepplantage ontmanteld in garagebox11 juli 2017 Hennepplantage ontmanteld in garagebox Met veel tam-tam is aan het einde van de ochtend een hennepplantage ontmanteld in een garagebox aan de Iependijk. De politie bleek goed voorbereid en legde de illegale praktijken snel […]
  • Update: snelheidscontrole met lasergun verplaatst naar Kerkstraat5 juli 2018 Update: snelheidscontrole met lasergun verplaatst naar Kerkstraat De politie houdt momenteel een snelheidscontrole aan de Goorse Iependijk. Daar staan twee politieagentes in uniform met een lasergun. De maximum toegestane snelheid aan de Iependijk ligt […]
  • Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk10 juni 2019 Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto op de kruising Irisstraat met de Iependijk, zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Een man en een vrouw in een personenauto […]