Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman

Het voorziet absoluut in een behoefte want de tijd dat Goor nog hotelkamers had, ligt ver achter ons. Nu is er een nieuwe stijlvolle Bed en Breakfast in de Iependijk. Op de hoek met de Anjerstraat is daar nu ’t Doktershuuske bij de woning van de bekende Goorse entertainer Erik Spijkerman die de B&B runt samen met zijn vrouw Wilma Godwaldt. De nieuwe slaapgelegenheid die vanaf 16 augustus zal worden geopend, staat op de plek waar vroeger de legendarische dokter Vrijman zijn praktijk hield. Hij stond bekend om zijn no nonse-attitude en stuurde eenieder met griepklachten die geen hemd droeg zonder pardon de wachtkamer uit. Ook het bankje van die wachtkamer is terug te vinden op de locatie. ’t Doktershuuske is een stijlvolle kamer met een buitenzitje die te boeken is inclusief ontbijt via de bekende hotelsites en een eigen Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • ’t Doktershuuske in top 10 beste B&B’s VT Wonen20 augustus 2021 ’t Doktershuuske in top 10 beste B&B’s VT Wonen 't Doktershuuske van Erik Spijkerman en Wilma Godwaldt is door VT Wonen opgenomen in de top 10 van leukste B&B's van Nederland. De Goorse Bed and Breakfast in de voormalige […]
  • Oald Goor: De Iependijk30 januari 2022 Oald Goor: De Iependijk Het is soms alleraardigst om af te dalen in de koffer met oude prenten van Goor. Vandaag openden wij de serie rondom de Iependijk. De straat was aan het begin van de vorige eeuw nog geen […]
  • Wie is de eerlijke ‘Kerstman’? UPDATE26 december 2021 Wie is de eerlijke ‘Kerstman’? UPDATE Een bijzondere mail van een inzender die niet bij naam genoemd wil worden maar wel heel graag iemand wil bedanken. Hij werd in de Iependijk verrast door een bezoekje van een 'vriendelijke […]
  • Oald Goor: De Iependijk…19 september 2021 Oald Goor: De Iependijk… Op deze zondag is het weer een mooi moment om af te dalen in de koffer met oude prenten. Zo prijkt vandaag De Iependijk in deze rubriek van Oald Goor. De straat met veel historie is al […]
  • Plantendieven actief op ’t Gijmink9 augustus 2021 Plantendieven actief op ’t Gijmink Op 't Gijmink zijn bewoners ontsteld door de diefstal van planten uit voortuinen. Bij meerdere woningen is in de afgelopen weken groen weggehaald. Voor een huis aan de Oude Haaksbergerweg […]