Sleutelbos gevonden omgeving Heeckeren

In de Van Hoevellstraat, ter hoogte van de Heeckerenvijver, is een sleutelbos gevonden. Deze kan worden afgehaald bij de Beukenstraat 40.

Gerelateerde berichten

  • Bijzondere toeterverjaardag Bertina13 mei 2020 Bijzondere toeterverjaardag Bertina Een bijzondere verjaring, in een bijzondere tijd. Bertina Kuiper viert vandaag haar vijftigste verjaardag. Een ieder die aan de Oude Haaksbergerweg komt, kan daar niet omheen. De familie […]
  • Smit steekt collegae hart onder de riem27 maart 2020 Smit steekt collegae hart onder de riem De Corona-crisis treft eenieder en dat inspireerde de Goorse fysiotherapeut Arthur Smit tot onderstaande hartenkreet voor alle collega‚Äôs werkzaam in de frontlinie van de zorg, de […]
  • Henny en Tiny 50 jaar getrouwd17 april 2020 Henny en Tiny 50 jaar getrouwd Het feest kan niet zo uitbundig gevierd worden als werd gehoopt maar de vriegde is er niet minder om. Het Goorse echtpaar Henny en Tiny Rouwhof-Brunnekreef is vandaag 50 jaar getrouwd. […]
  • Oud loco-burgemeester Bernard Braamhaar overleden10 maart 2020 Oud loco-burgemeester Bernard Braamhaar overleden Afgelopen zondag is oud loco-burgemeester- en wethouder Bernard Braamhaar overleden. Hij was in deze functies actief voor de gemeente Goor van 1967 tot 1984. Daarnaast was hij lange tijd […]
  • Mina klein Twennaar 100 jaar23 maart 2020 Mina klein Twennaar 100 jaar Ze moet het, hoe vervelend ook, nagenoeg in haar eentje vieren vanwege de omstandigheden maar de mijlpaal is voor Mina Klein Twennaar niet minder om. Ze viert vandaag haar 100e […]