Sleutelbos gevonden omgeving Heeckeren

In de Van Hoevellstraat, ter hoogte van de Heeckerenvijver, is een sleutelbos gevonden. Deze kan worden afgehaald bij de Beukenstraat 40.

Gerelateerde berichten

  • Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update)20 augustus 2019 Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update) Skittels, een 1 jaar oude kat, is sinds gisteren vermist geraakt vanaf de Heijinksweg / /Kerkstraat. Skittels heeft een zwarte vacht en is gechipt. Heeft u informatie over de […]
  • Femke Blaak 30 jaar21 juni 2019 Femke Blaak 30 jaar De kraan van de jerrycan met ros√© kan worden geopend, Femke Blaak is gisteren 30 jaar geworden. Het feestbeest kan voluit gaan op haar eigen feestje, waarbij ze wordt gesteund door […]
  • Kitten zoekt baasje1 juli 2019 Kitten zoekt baasje Op de hoek van de Laarstraat / Blauwververij is een kennelijk verdwaalde kitten aangetroffen. Buurtbewoners hebben zich over het poesje ontfermd. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • Ronnie Vrielink 50 jaar15 juni 2019 Ronnie Vrielink 50 jaar Na zijn voetbalcarri√®re bij Twenthe, waar hij als de beruchte stofzuiger bij Twenthe gevreesd werd door vriend en vijand, is hij nu de "smasher" van Baan 2, en nog altijd op zijn sterkst […]
  • Jarige Jorn gewekt door Relliesirene16 juni 2019 Jarige Jorn gewekt door Relliesirene Op de vroege zondagochtend klonk er een sirene door de Goorse straten. De verantwoordelijken waren de leden van de Goorse Biertent Rellie die voor de zondagse vergadering eerst in optocht […]