Sleutelbos gevonden omgeving Heeckeren

In de Van Hoevellstraat, ter hoogte van de Heeckerenvijver, is een sleutelbos gevonden. Deze kan worden afgehaald bij de Beukenstraat 40.

Gerelateerde berichten

  • Larissa heeft haar baret binnen11 oktober 2019 Larissa heeft haar baret binnen Ze heeft keihard geknokt, de instructeurs vervloekt en angsten overwonnen, maar eindelijk kan de vlag uit in huize Van Coesant. Larissa, de jongste telg van de familie, mag vanaf vandaag […]
  • Skoda-sleutel gevonden Scherpenzeelseweg30 september 2019 Skoda-sleutel gevonden Scherpenzeelseweg Langs de Scherpenzeelseweg, ter hoogte van hockeyclub GMHC, is een Skoda-autosleutel gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met aarsentim@nullgmail.com.
  • Dave nu ook 50 jaar6 oktober 2019 Dave nu ook 50 jaar Ook Dave Burema moet er aan geloven. De Gorenaar behoort net als een groot deel van zijn vriendengroep nu tot de equipe van vijftig. Hij heeft deze mijlpaal groots gevierd bij Café De […]
  • Bril gevonden in het centrum13 september 2019 Bril gevonden in het centrum In de buurt van de ABN-bank is een bril gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-23129455.
  • Van der Kolk en Scholten jubilarissen in Wierden16 september 2019 Van der Kolk en Scholten jubilarissen in Wierden Harry Scholten en Jeroen van der Kolk zijn afgelopen vrijdag gehuldigd voor huin jarenlange trouwe dienst bij Woolderink Technische Installaties in Wierden. De Gorenaren werken beiden als […]