Wie wordt de beste buurman of buurvrouw?

Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente ook dit weer de zogenoemde ‘Beste Buur-verkiezing’. Dit is iemand die altijd een oogje in het zeil houdt, vriendelijk is tegen de kinderen in de buurt, klaarstaat wanneer er een klusje gedaan moet worden of iemand die ongemerkt veel voor de buurt doet zonder dat hij of zij in het middelpunt staat en het verdient om gewaardeerd te worden. Vorig jaar ging die titel naar de Goorse Tony Uwland-Maas. Via een nominatieformulier op de website van Salut kunnen kandidaten opgegeven worden. Een jury zal de bewoner die het meest deze titel verdient, gaan uitkiezen. De bekendmaking vindt plaats op de Nationale Burendag op zaterdag 28 september. De behorende prijs en de bloemen zullen evenals vorig jaar (foto) weer worden uitgereikt door burgemeester Ellen Nauta.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de ‘Beste Buur’?28 augustus 2018 Wie wordt de ‘Beste Buur’? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente de zogenoemde 'Beste Buur-verkiezing'. De 'Beste Buur' kan iemand zijn die altijd een oogje in het […]
  • Tonny Uwland-Maas krijgt titel ‘Beste Buur’22 september 2018 Tonny Uwland-Maas krijgt titel ‘Beste Buur’ Tonny Uwland-Maas is vandaag gekroond tot de 'Beste Buur' van de gemeente Hof van Twente. De 78-jarige Goorse werd verrast door een bezoek van burgemeester Nauta die haar kwam bezoeken […]
  • Burendag op ’t Gijmink22 september 2017 Burendag op ’t Gijmink De jaarlijkse landelijke Burendag krijgt extra aandacht en cachet op ’t Gijmink. Op het plein van de Gijminkschool is er komende zondag een braderie, het Rad van Fortuin en allerlei […]
  • Ruiten ingegooid in Herman Heijermansstraat14 november 2016 Ruiten ingegooid in Herman Heijermansstraat Er zijn in de afgelopen nacht bij twee woningen in de Herman Heijermansstraat ruiten ingegooid. Het glas van de twee voordeuren naast elkaar werd kapot geslagen waarna de daders op de […]
  • Welzijnswijzer af te halen in gemeentehuis en bij Salut12 december 2017 Welzijnswijzer af te halen in gemeentehuis en bij Salut De nieuwe Welzijnswijzer is enkele weken geleden bezorgd bij ieder huishouden, als het goed is tenminste. Daarin, zoals eerder gemeld, informatie over zelfstandig blijven wonen, […]