En weer ligt de luifel eraf…

Het was alweer een tijdje geleden maar gisteren was het weer zover. De luifel van de voormalige broodjeszaak- en cafetaria aan de Grotestraat tegenover de Primera moest het weer ontgelden. Een vrachtwagen reed met hoge snelheid tegen het verkeer in en ramde de luifel die daardoor voor de zoveelste keer werd vernield. De laatste keren dat op eenzelfde wijze de luifel werd geramd was op 18 januari en 6 februari jongstleden. Het pand staat nu alweer enige tijd leeg nadat Sweet Sixties en ‘Hap’ besloten om te stoppen.

Gerelateerde berichten

  • Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat18 januari 2019 Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat Een vrachtwagen is vanmiddag tegen de luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat gereden. En dat is niet voor het eerst. Al twee keer eerder onderschatte een bestuurder van een […]
  • Luifel wederom slachtoffer van vrachtwagen6 februari 2019 Luifel wederom slachtoffer van vrachtwagen Knal, boem en wederom raak. Opnieuw is de gevel casu quo luifel van de voormalige lunchroom aan de Grotestraat geraakt. Het is al de derde keer dit jaar dat een vrachtwagen de gevel heeft […]
  • Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk10 juni 2019 Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto op de kruising Irisstraat met de Iependijk, zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Een man en een vrouw in een personenauto […]
  • Vrachtwagen verliest lading op Enterseweg17 mei 2016 Vrachtwagen verliest lading op Enterseweg Een vrachtwagen is aan het begin van de avond een deel van de lading verloren op de Enterseweg in Goor net voor tankstation Hoek. De chauffeur die bouwmaterialen vervoerde, nam een bocht […]
  • Bromfietser gewond bij aanrijding Grotestraat2 april 2015 Bromfietser gewond bij aanrijding Grotestraat Bij een aanrijding in de Grotestraat is donderdagmiddag een bromfietser gewond geraakt. Rond half twee werd de man aangereden door een auto bij het 'Sterplein'. De man viel van zijn […]