Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde

De laatste wedstrijd in de voorronde van de Women’s Champions League is vanavond gewonnen door de vrouwen van het Turkse Besiktas. Zij versloegen het Armeense FC Alashkert op sportpark Heeckeren met 0-3. alle doelpunten vielen na rust op het hoofdveld van GFC. De FC Twente vrouwen wonnen in Enschede met 2-0 van het Poolse GSK Górnik Leszna met 2-0 en zijn daardoor groepswinnaar en door naar de volgende ronde. De Goorse Naomi Hilhorst kwam niet in actie in dit duel van de FC Twente vrouwen.

De vrouwen van Besiktas versloegen Alashkert op het hoofdveld van GFC

Gerelateerde berichten

  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]
  • Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League10 augustus 2019 Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League Na de achtklapper van de FC Twente vrouwen in de voorronde van de Champions League, afgelopen woensdag, was het Armeense Alashkert vanavond de schietschijf voor het Poolse Gornik Leczna. […]
  • Zomercafe en Champions League9 augustus 2019 Zomercafe en Champions League Wederom een rustig weekendje als het gaat om activiteiten in het Twentse Haagje. De zomer wil nog niet hard genoeg doorzetten voor een terrassen op straat-zaterdag in het centrum maar dat […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Topspeelster FC Twente verrast G-team GFC5 november 2015 Topspeelster FC Twente verrast G-team GFC Een daverende verrassing gisteravond voor de spelers van het G-team van GFC. Zij werden voor de training opgewacht door niemand minder dan  Ellen Jansen. De Markelose aanvalster van het […]