Goor verdeeld over terrassen op straat

Het idee om met mooi weer het centrum af te sluiten voor auto’s om zo meer activiteit op straat te kunnen ontplooien op de zaterdagen in de zomer, vinden velen een goed en even zovelen een minder goed idee. Uit een poll op deze site blijkt de goor verdeeld te zijn. Vijftig procent vindt het prima, de andere helft geen goed idee. Bij 25 graden of meer kunnen horeca-ondernemers de terrassen op de straat kwijt op zaterdagen na half vijf. Het is er dit jaar overigens nog niet van gekomen. De volgende poll gaat over de gevreesde luifel in de Grotestraat die het keer op keer moet ontgelden. Moet die luifel er gewoon af? Of wordt het tijd om de bestuurders van de vracht- en bestelwagens die er steeds tegenaan rijden eens goed te bestraffen? U mag het zeggen!

Gerelateerde berichten

  • Meerderheid wil autovrij Goors centrum21 september 2015 Meerderheid wil autovrij Goors centrum De uitkomsten van het rapport van retail-deskundige Molenaar worden dan wel door ondernemersvereniging Goor Collectief, teleurstellend genoemd, het leeuwe-deel van Goor is het wel eens met […]
  • Live muziek bij De Tapperij en de laatste derby6 mei 2016 Live muziek bij De Tapperij en de laatste derby De evenementenkalender biedt buiten een heerlijk fiets- of terrasweekeinde niet heel veel voor de komende dagen. Wel is er live muziek bij De Tapperij. De Emmense all round-band Last Time […]
  • Goor verdeeld over toekomst veel geramde luifel8 oktober 2019 Goor verdeeld over toekomst veel geramde luifel Wat moet er gebeuren bij de veel geramde luifel aan het voormalige pand van Hap en The Sweet Sixties ? Dat was de vraag in een poll op deze site. Goor is verdeeld want 33% vindt dat de […]
  • Goors centrum toch maar autovrij ?10 september 2015 Goors centrum toch maar autovrij ? Het is niet voor het eerst dat de discussie gevoerd wordt maar het afsluiten van het Goorse centrum, blijft genoemd als één van de oplossingen om meer winkelend publiek naar Goor te […]
  • Geld voor Streetart in Goors stadshart4 juni 2019 Geld voor Streetart in Goors stadshart Er wordt een bedrag van €2.000 vrijgemaakt voor het vervaardigen van zogenoemde 'Streetart' in het Goorse centrum. Het is de bedoeling om het centrum op deze manier door professionals in […]