Expositie Apollo en Seniorencafé…

Het is, vanwege de vakantietijd, nog immer rustig op de evenementenkalender. Zo zijn er nog vele Gorenaren op vakantie en zijn er ook de nodige muziekliefhebbers die dit weekeinde Lowlands bezoeken. In het Goors Historisch Museum is vanmiddag wel de opening van de bijzondere expositie over het jubilerende Apollo. De Goorse muziektrots bestaat 100 jaar en de tentoonstelling die de komende weken voor eenieder te zien is, geeft een fraai beeld van de rijke geschiedenis van de muziekvereniging. Zondagmiddag is er ook weer een café voor senioren in het Soosgebouw in de Schoolstraat. Vanaf volgende week wordt het weer drukker als het gaat om activiteiten in Goor met onder meer het Kinderkamp dat komende dinsdag van start gaat. Voor alle evenementen klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Donateurs welkom bij Historisch museum23 januari 2016 Donateurs welkom bij Historisch museum Een koffievisite voor die mensen die de activiteiten van het Goors Historisch Museum mogelijk maken. De donateurs zijn morgenmiddag uitgenodigd om het 60 jarig jubileum van het museum en […]
  • Scholenexpositie in historisch museum4 december 2017 Scholenexpositie in historisch museum Het Goors Historisch Museum opent komende vrijdag een expositie over het verleden van de Goorse scholen. Er zijn allerhande artikelen en vooral ook schoolfoto's te bekijken uit het […]
  • Jubilerend Weverke met speciale tentoonstelling11 maart 2018 Jubilerend Weverke met speciale tentoonstelling In het kader van het 40-jarig jubileum van Weefkring ’t Weverke wordt volgende week vrijdag door burgemeester Ellen Nauta een speciale tentoonstelling geopend in het Goors Historisch […]
  • Bouwmeester exposeert op Holterberg13 mei 2019 Bouwmeester exposeert op Holterberg Het werk van de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester is te zien in het bekende natuurmuseum op de Holterberg. Onder de titel 'Veren en haren' heeft Bouwmeester zijn favoriete vogels van […]