Kiekeboe schenkt geld aan roofvogelopvang

De Goorse kringloopwinkel Kiekeboe heeft een cheque van €350 overhandigd aan de Roofvogelopvang in Barchem. Dit was de opbrengst van de jubileummarkt van zaterdag 3 augustus jongstleden. Op die dag bestond de kringloopwinkel aan de Bunschotenstraat, 2 jaar. Kiekeboe zet zich op diverse manieren in voor dierenwelzijn.

Gerelateerde berichten

  • Kringloopwinkel helpt ezels op Bonaire11 augustus 2018 Kringloopwinkel helpt ezels op Bonaire Kringloopwinkel Kiekeboe heeft een deel van de opbrengst van de verkoop gedoneerd aan AnimalsToday. Dit is een netwerk dat bestaat uit mensen die opkomen voor dier, natuur en milieu. Het […]
  • Rustig weekendje in kader vakantie2 augustus 2019 Rustig weekendje in kader vakantie Op de evenementenkalender voor dit weekeinde staat voor het Goorse niet veel vermeld. Eén en ander heeft natuurlijk alles te maken met de vakantieperiode. Een groot aantal Gorenaren gaat- […]
  • Kiekeboe zoekt vrijwilligers7 mei 2018 Kiekeboe zoekt vrijwilligers Door het succes van Kiekeboe is de kringloopwinkel dringend op zoek naar vrijwilligers. De nieuwe zaak is zes dagen per week geopend en is niet alleen in de winkel actief, maar ook bij de […]
  • Kiekeboe komt handen te kort…22 augustus 2017 Kiekeboe komt handen te kort… De nieuwe Kringloopwinkel Kiekeboe blijkt een onverdeeld succes maar dat heeft, nu al, ook de nodige consequenties. Er is een gebrek aan vrijwilligers en daarom luidt de leiding nu al de […]
  • Zeldzaam gesteente gevonden bij Goorse kringloopwinkel3 april 2019 Zeldzaam gesteente gevonden bij Goorse kringloopwinkel Bij kringloopwinkel Kiekeboe in Goor zijn 50 stukjes bijzonder oud gesteente binnen gebracht dat afkomstig is uit het Australische Cooper Pedy. De ontdekking werd gedaan door kenner Andre […]