Dievengilde weer actief

In deze vakantieperiode zit het dievengilde niet stil en zeker niet in Goor. In de afgelopen dagen is via social media meermaals melding gemaakt van inbraken in auto’s en diefstal van fietsen. Zo werd ingebroken in een auto op De Hogenkamp waar ook een fiets werd gestolen in de afgelopen week. Ook was er een melding van een poging tot een auto-inbraak op het Schoolfeestplein. Woninginbraken (foto) worden niet veel gemeld deze vakantieperiode in het Goorse. Om dat te voorkomen werden door de gemeente en de politie al tips gegeven in aanloop naar de vakantieweken.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam17 mei 2017 Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam De hond die gisteren een 6-jarig meisje in beide benen beet en daardoor flink werd toegetakeld, is vannacht in beslag genomen. Dat is naar verluid gebeurd in Goor. De eigenaresse van de […]
  • Goorse oplichtster loopt in de gaten11 juni 2014 Goorse oplichtster loopt in de gaten Het lijkt erop dat het net rondom een Goorse vrouw zich aan het sluiten is. Zij wordt ervan verdacht diverse mensen te hebben opgelicht. Haar laatste wapenfeit dateert volgens een […]
  • Tweede aanhouding in moordzaak ‘Meene’21 januari 2015 Tweede aanhouding in moordzaak ‘Meene’ Een 55-jarige man uit Neede is vanmorgen net voor zevenen aangehouden in een woning in de gemeente Emmen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 24-jarige man uit […]