Leetink opent expositie Apollo 100 jaar

Met een druk op een knop waarna een film over de 100-jarige geschiedenis van Apollo werd getoond, is vanmiddag in het Goors Historisch Museum, de jubileumexpositie van de Goorse muziektrots ge-opend. Dat gebeurde door de 92-jarige Wim Leetink. Hij al is 80 jaar lid, inmiddels erelid én één van de nestoren van Apollo. Daarna werd door Gerard Waanders, één van de samenstellers van de tentoonstelling, verhaald over de rijke geschiedenis van de Goorse muziekvereniging. De expositie is vanaf komende dinsdag tot aan het einde van het jaar voor iedereen gratis te bezoeken. Dinsdag en donderdag is het museum van 09:30 uur tot 12:00 uur en van 13:30 uur tot 16:30 uur geopend. Op woensdag en vrijdag van 13:30 uur tot 16;30 uur.

Wim Leetink (r) tijdens de opening van de expositie. Naast hem Henk Hofmeijer, het oudste nog spelende lid van Apollo
Gerard Waanders vertelt…

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Jubilarissen Apollo gehuldigd en Jubileumboek gepresenteerd5 juni 2019 Jubilarissen Apollo gehuldigd en Jubileumboek gepresenteerd Tijdens de algemene ledenvergadering die gisteravond werd gehouden werd bij De Bebsel zijn zeven jubilarissen gehuldigd en is een speciaal Jubileum-fotoboek gepresenteerd over de […]
  • Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen10 januari 2020 Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen Een groot deel van de expositie '100 jaar Apollo', die in de afgelopen maanden te bewonderen was in het Goors Historisch Museum is verhuisd naar woonzorgcentrum Herfstzon. Daar werd de […]
  • Apollo introduceert kras-actie14 april 2019 Apollo introduceert kras-actie Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal […]
  • Jubileumkrant Apollo op de mat18 april 2019 Jubileumkrant Apollo op de mat Een groot aantal Goorse huishoudens heeft het al gezien. Bij anderen valt het vandaag op de mat; een exclusieve bijlage in het kader van het 100-jarig jubileum van Apollo. Het Goorse […]