Junglekamp in aantocht…

Vandaag wordt het veld op de Hogenkamp in gereedheid gebracht voor het jaarlijkse kinderkamp dat morgen begint en vrijdagmiddag zal worden afgesloten. Voor deze editie is als thema de ‘Jungle’ gekozen. Volgens de organisatie zijn er veel beesten, bijzondere palmbomen, grote papagaaien en veel verschillende soorten apen tegen. Er timmeren en knutselen dit jaar ruim 350 kinderen en 100 vrijwilligers op het huttendorp. bouwwerken in elkaar zullen timmeren. Het Goorse kinderkamp begint morgen met de presentatie van het nieuwe Kinderkamplied ‘Jungle-hutbouw’ 9.00 uur worden de kinderen en vrijwilligers verwelkomd door een junglekoortje met het nieuwe kinderkamplied waarna het bouwen kan beginnen. Donderdagavond is de Bonte Avond met diverse acts van de kinderen. Vrijdagmiddag wordt he jaarlijkse kinderfeest afgesloten met het in brand steken van de houtberg.

Gerelateerde berichten

  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]
  • Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp30 augustus 2018 Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp Het was weer traditioneel druk tijdens de Bonte Avond op het Houtdorp. Daar waren vanavond vanavond naast de circa 400 kinderen ook ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden om te […]
  • Kinderkamp 2022 is aan!23 augustus 2022 Kinderkamp 2022 is aan! Het Goorse Kinderkamp editie 2022 is vanochtend onder stralende omstandigheden van start gegaan. De circa 330 kinderen stortten zich na de groepsindeling vol overgave op de bouw van de […]
  • Geslaagd Kinderkamp met feestje afgesloten20 augustus 2021 Geslaagd Kinderkamp met feestje afgesloten Na vier enerverende dagen zit het Kinderkamp van de stichting Kindvriendelijk Goor er weer op. Het was een prachtige afsluitende week van de zomervakantie met veel timmeren, verven en een […]
  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]