Junglekamp in aantocht…

Vandaag wordt het veld op de Hogenkamp in gereedheid gebracht voor het jaarlijkse kinderkamp dat morgen begint en vrijdagmiddag zal worden afgesloten. Voor deze editie is als thema de ‘Jungle’ gekozen. Volgens de organisatie zijn er veel beesten, bijzondere palmbomen, grote papagaaien en veel verschillende soorten apen tegen. Er timmeren en knutselen dit jaar ruim 350 kinderen en 100 vrijwilligers op het huttendorp. bouwwerken in elkaar zullen timmeren. Het Goorse kinderkamp begint morgen met de presentatie van het nieuwe Kinderkamplied ‘Jungle-hutbouw’ 9.00 uur worden de kinderen en vrijwilligers verwelkomd door een junglekoortje met het nieuwe kinderkamplied waarna het bouwen kan beginnen. Donderdagavond is de Bonte Avond met diverse acts van de kinderen. Vrijdagmiddag wordt he jaarlijkse kinderfeest afgesloten met het in brand steken van de houtberg.

Gerelateerde berichten

  • Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp30 augustus 2018 Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp Het was weer traditioneel druk tijdens de Bonte Avond op het Houtdorp. Daar waren vanavond vanavond naast de circa 400 kinderen ook ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden om te […]
  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]
  • Bonte zomeravond op Kinderkamp druk bezocht31 augustus 2017 Bonte zomeravond op Kinderkamp druk bezocht Onder schitterende weersomstandigheden werd vanavond opgetreden door alle groepen op het podium bij het Houtdorp op de Hogenkamp. Daar was heel veel publiek om de ingestudeerde acts te […]
  • Kinderkamp in Coronastijl…10 augustus 2020 Kinderkamp in Coronastijl… De stichting Kindvriendelijk Goor is er weer klaar voor. Morgen mogen de Goorse kinderen weer vol hartelust gaan bouwen aan het houtdorp op de Hogenkamp. Dit jaar vanwege het Coronavirus […]
  • Kinderkamp 2018 voorbij31 augustus 2018 Kinderkamp 2018 voorbij De 27e editie van het Goorse Kinderkamp is voorbij. Vandaag werden de hutten allemaal afgebroken en waren er diverse spelen voor de circa 400 deelnemers. Het sluitstuk was zoals immer het […]