Kaartenactie BBBB-festijn groot succes

Het kon nog wel eens druk worden op zaterdag 31 augustus op het Schoolfeestplein. Dan wordt daar door RH Events voor de eerste keer het BBQ, Beer, Beats en Barbers-festijn gehouden. Er zijn middels een actie bij de Jumbo-supermarkt inmiddels 2500 BBQ-kortingskaarten en 12.000 stickers uitgegeven. Daarom zijn er 500 kaarten extra uit gegeven die verzilverd kunnen worden bij Bar Bistro d’Olde Smidse, de Jumbo én De Reggehof. Groepen vanaf 6 personen of meer hebben de mogelijkheid om een tafel te reserveren. BBBB is op zaterdag 31 augustus van 16.00 tot 22.00 uur met diverse bands waaronder de Bail Heavy Blues Rock (foto)


Gerelateerde berichten

  • Bail Heavy Blues Rock bij BBQ, Beers, Beats en Barbers3 augustus 2019 Bail Heavy Blues Rock bij BBQ, Beers, Beats en Barbers Bail Heavy Blues Rock speelt op 31 augustus in Goor, bij BBQ, Beers, Beats en Barbers. Bail speelt rock georiënteerde blues, dus stevige riffs en kleurrijke melodieën. De bluesband, die […]
  • BBBB: Sfeervol en karakteristiek1 september 2019 BBBB: Sfeervol en karakteristiek Het zogenoemde BBBB-festival kon wel eens een blijvertje worden. Vele Gorenaren en mensen van buitenaf wisten gisteren de weg naar het Schoolfeestplein te vinden waar een sfeervolle […]
  • Ook Steam, Reflexxion en The Cowpokes op BBBB-festival29 augustus 2019 Ook Steam, Reflexxion en The Cowpokes op BBBB-festival De organisatie van het nieuwe BBQ, Beers, Beats en Barbers-festival heeft bekend gemaakt dat ook de vrouwenformatie Steam zal optreden op het Schoolfeestplein komende zaterdag. Deze […]
  • Goors Victorie als noodklok voorafgaand aan de Schoolfeestrevue24 juni 2020 Goors Victorie als noodklok voorafgaand aan de Schoolfeestrevue Het carillon aan de muur van De Reggehof zal morgenavond vanaf 20:00 uur een uur lang het Goors Victorie laten horen. Het Goorse verenigings- evenementencentrum wil hiermee de noodklok […]
  • Geen permanente vergunning Reggehof voor evenementen16 december 2019 Geen permanente vergunning Reggehof voor evenementen De Reggehof krijgt geen permanente vergunning voor het organiseren van evenementen op het Schoolfeestplein. Dat antwoordt het College van B&W op vragen van D66. Die vroeg of het […]