Al jaren hetzelfde recept

Het is de week van het Houtdorp. En dat is al sinds jaar en dag een begrip in Goor en omgeving. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de koffer te duiken van oude prenten. Naast het bouwen van hutten is er namelijk ook veel ruimte voor muziek en vertier tijdens het kinderkamp van Stichting Kindvriendelijk Goor, zoals ook in de vorige eeuw al het geval was. Alleen de locatie is in de loop der jaren veranderd.

Gerelateerde berichten

  • Meer dan 100 vrijwilligers in touw op Goors Houtdorp28 augustus 2017 Meer dan 100 vrijwilligers in touw op Goors Houtdorp Pallets worden verdeeld over het terrein en tenten worden opgezet. De zon staat hoog aan de hemel en dat mag volgens eenieder zeker deze week wel zo blijven. De Goorse kindervriend Edu […]
  • Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht18 juli 2018 Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht Het heeft wat langer geduurd dan in voorgaande jaren maar ook dit jaar zit het Goorse Kinderkamp weer vol. Een dikke 400 kinderen zullen vanaf dinsdag 28 augustus weer gaan bouwen aan het […]
  • Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 20181 juli 2018 Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 2018 Het thema voor het Goorse Kinderkamp van dit jaar is 'Kinderen voor Kinderen' met een toespeling naar het populairse kinderkoor van Nederland. Het Kinderkamp is dit jaar van dinsdag 28- […]
  • Kinderkrant voor Goorse kinderen29 maart 2017 Kinderkrant voor Goorse kinderen De kinderen van de Goorse basisscholen hebben gisteren en vandaag de Kinderkrant van de stichting Kindvriendelijk Goor ontvangen. Daarin nieuws over de Palmpasenoptocht van volgende week […]
  • Klimwand en carnavalslied tijdens Kinderkamp22 augustus 2017 Klimwand en carnavalslied tijdens Kinderkamp De ruim 100 vrijwilligers van Kindvriendelijk Goor en de Goorse kinderen zijn er bijna klaar voor. Het houtdorp op de Hogenkamp wordt vanaf dinsdag weer opgebouwd maar maar komende maandag […]