Crowdfunding-actie voor deelname Tesse Boers aan Champions League

De Goorse Tesse Boers wil met haar zaalvoetbalteam DSV Catharijne ’83 dolgraag naar het Champions League-toernooi in Milaan. De 14-jarige Goorse werd met dat team Nederlands Kampioen voor doventeams en heeft zich dus geplaatst. Om er te komen is er wel geld nodig en daarvoor is nu een crowdfunding-actie opgezet om de nodige centen bijeen te krijgen. Het Goorse talent gaat, als jongste international, in november ook naar het WK voor doventeams in Zwitserland. De zogenoemde Deaf Champions League in Milaan is van 20 tot en met 25 januari van het volgend jaar. Wie Tesse en haar team wil steunen kan een donatie doen via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Tesse Boers Nederlands Kampioen zaalvoetbal9 april 2019 Tesse Boers Nederlands Kampioen zaalvoetbal De 14-jarige Tesse Boers is met haar team Catharijne’83 uit Utrecht kampioen van Nederland geworden in de KNDSB (Koninklijke Nederlandse Dovensport bond) zaalvoetbalcompetitie. De Goorse, […]
  • Boers strandt in halve finale op WK futsal voor doven14 november 2019 Boers strandt in halve finale op WK futsal voor doven Geen finaleplek voor Tesse Boers op het wereldkampioenschap Futsal voor doven in het Zwitserse Winterthur. De 14-jarige zaalvoetbalster verloor vanmiddag met Oranje in de halve finale met […]
  • Ukken snuffeldagen bij GFC7 september 2021 Ukken snuffeldagen bij GFC Bij GFC zijn komende- en volgende week weer de Ukken snuffeldagen voor de jongste voetbaljeugd. Tussen 10:00 uur en 11:00 uur zijn kinderen van 4 tot 7 jaar welkom op sportpark Heeckeren. […]
  • Hector gastheer voor talentvolle meiden29 juli 2020 Hector gastheer voor talentvolle meiden SV Hector is in deze vakantieweken de gastheer van de talenten van de meest talentvolle voetbalsters uit de regio. De zogenoemde MVTO (Meiden Voetbal Talent Ontwikkeling) verzorgt de […]
  • Tesse Boers naar halve finale WK futsal voor doven13 november 2019 Tesse Boers naar halve finale WK futsal voor doven De Goorse voetbalster Tesse Boers heeft zich vandaag met het Nederlands team voor dove voetbalsters geplaatst voor de halve finale het WK in het Zwitserse Winterthur. De 14-jarige […]