Terrassen op straat voor herhaling vatbaar

Alom tevredenheid na de eerste ‘Terrassen op straat-dag’ in het Goorse centrum gisteren. Dat werd vanaf half vijf afgesloten voor het verkeer om de ruimte te geven aan de terrassen die door de horeca-ondernemers op straat werden gezet en dat gaf overal al snel de nodige gezelligheid. Ook voor enkele winkels werden spontaan terrasjes gecreëerd en kinderen gebruikten het wegdek voor creatieve krijttekeningen. Het was de enige dag in deze vakantie dat er groen licht kon worden gegeven voor ‘Goor is hot’ zoals het evenementje wordt genoemd. Daarvoor moet de verwachte temperatuur boven de 25 graden komen op zaterdag. Uit een evaluatie moet duidelijk worden of de terrassen vaker de straat op kunnen en het centrum op zaterdagen autovrij kan blijven in de namiddag- en avond.

Gerelateerde berichten

  • Terrassen komende zaterdag op straat19 augustus 2019 Terrassen komende zaterdag op straat Het gaat er dan toch van komen. De terrassen in het Goorse centrum mogen komende zaterdag de straat op. Het stadshart zal vanaf 16:30 uur worden afgesloten voor autoverkeer om de […]
  • Goors centrum op zaterdag dicht bij 25 graden of meer3 augustus 2019 Goors centrum op zaterdag dicht bij 25 graden of meer Het kwik gaat het vandaag niet halen en dus kunnen de terrassen in het Goorse centrum vandaag in ieder geval nog niet de straat op. De hoop is dat dat in de komende zaterdagen wel kan […]
  • Geld voor Streetart in Goors stadshart4 juni 2019 Geld voor Streetart in Goors stadshart Er wordt een bedrag van €2.000 vrijgemaakt voor het vervaardigen van zogenoemde 'Streetart' in het Goorse centrum. Het is de bedoeling om het centrum op deze manier door professionals in […]
  • Centrum vol kraampjes tijdens Winters Genieten17 december 2015 Centrum vol kraampjes tijdens Winters Genieten Het Goorse stadshart zal komende zaterdag de sfeer uitademen van een winterse braderie. Er worden meer dan meer dan 90 kramen bezet door diverse winkeliers, verenigingen en instellingen […]
  • Komt het goed met Goorse centrum ?26 september 2018 Komt het goed met Goorse centrum ? Het stadshart van Goor krijgt een flinke financiële impuls en een plan gestoeld op zes pijlers moet uiteindelijk gaan zorgen voor een bruisend Goors centrum. De vraag is alleen of die […]