Op de brommer door Europa…

Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week eindigen in het Poolse Gdansk. De bekende tankstation-houder Alwie Hoek stapt, overigens niet voor het eerste keer, op met zijn vrouw Renate, Constant en Caroline van de Riet, Niels de Lat, Sjoerd de Wit en Martin van de Riet. Het zevental is gisteren vanuit Goor vertrokken waar de avontuurlijke trip dus vandaag begint. Aan de Carbage-run mogen alleen brommers meedoen met een dagwaarde die niet hoger is dan €500,- en een bouwjaar ouder dan het jaar 1998.

Gerelateerde berichten

  • Met de kaasbrommer naar Dublin…31 augustus 2018 Met de kaasbrommer naar Dublin… Nadat vorige maand een paar Goorse teams de 'autoversie' van de Carbagerun voltooide is vandaag een vijftal Gorenaren gefinished in Dublin na een vijfdaagse tocht op brommers. Alwie en […]
  • Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run4 juli 2016 Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run Het Goorse viertal Youri Haverkate, Marc Vehof, Niek Scholte in 't Hof en Marnix Groothuis zijn vandaag gestart in de zomereditie van de Carbage Run. Dat is een vijfdaagse trip waarin […]
  • Goors kwartet bereikt finish Carbage Run8 juli 2017 Goors kwartet bereikt finish Carbage Run Een biertje aan de meet in Oost-Europa voelde voor de Goorse Carbage Run-equipe als gladiolen in Nijmegen. De heren Niels de Lat, Sjoerd de Wit, Ruben Smit en Mart Dikkers hebben de […]
  • Goorse Los Banditos dwars door Engeland in Carbage Run7 juli 2015 Goorse Los Banditos dwars door Engeland in Carbage Run Het wordt de ultieme vijfdaagse rally genoemd, waar iedereen met een goedkope auto of brommer aan mee kan doen, dwars door de meest uitleenlopende locaties in heel Europa. De Carbage Run […]
  • Hoek: “Ga morgen maar tanken”23 maart 2020 Hoek: “Ga morgen maar tanken” Een opmerkelijke post van de Goorse tankstationhouder Alwie Hoek op Facebook vandaag. Hij roept de mensen op, om niet vandaag te komen tanken maar te wachten tot morgen. De prijs van […]