Op de brommer door Europa…

Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week eindigen in het Poolse Gdansk. De bekende tankstation-houder Alwie Hoek stapt, overigens niet voor het eerste keer, op met zijn vrouw Renate, Constant en Caroline van de Riet, Niels de Lat, Sjoerd de Wit en Martin van de Riet. Het zevental is gisteren vanuit Goor vertrokken waar de avontuurlijke trip dus vandaag begint. Aan de Carbage-run mogen alleen brommers meedoen met een dagwaarde die niet hoger is dan €500,- en een bouwjaar ouder dan het jaar 1998.

Gerelateerde berichten

  • Met de kaasbrommer naar Dublin…31 augustus 2018 Met de kaasbrommer naar Dublin… Nadat vorige maand een paar Goorse teams de 'autoversie' van de Carbagerun voltooide is vandaag een vijftal Gorenaren gefinished in Dublin na een vijfdaagse tocht op brommers. Alwie en […]
  • Historisch museum op zoek naar herinneringen voor Hippy-tentoonstelling16 mei 2022 Historisch museum op zoek naar herinneringen voor Hippy-tentoonstelling Het Goors Historisch Museum wil een tentoonstelling opzetten onder de naam ‘De hippe jaren zestig, ook in Goor’ en is daarvoor op zoek naar herinneringen aan de jaren zestig. Hoe werden […]
  • Alwie en Renate al een kwart eeuw een paar3 december 2020 Alwie en Renate al een kwart eeuw een paar Hij is in Goor zo bekend als de bonte hond en dat komt niet in de laatste plaats door zijn bijnaam 'De Oliesheik van Goor'. Gisteren was het op de kop af 25 jaar geleden dat hij getrouwd […]
  • Hoek: “Ga morgen maar tanken”23 maart 2020 Hoek: “Ga morgen maar tanken” Een opmerkelijke post van de Goorse tankstationhouder Alwie Hoek op Facebook vandaag. Hij roept de mensen op, om niet vandaag te komen tanken maar te wachten tot morgen. De prijs van […]
  • Rellie zoekt brommers en fietsen24 april 2019 Rellie zoekt brommers en fietsen De Fiets-Bromgroep van de Goorse Biertent Rellie is voor de komende allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest brommers, motoren, fietsen of onderdelen ervan nodig. Alles uit […]