Inloopochtenden Dagvoorziening Binnenhof

Dagvoorziening Binnenhof in woonzorgcentrum De Stoevelaar zet elke eerste maandag van de maand zijn deuren open. Mensen kunnen dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en koffie komen drinken en kijken of de dagvoorziening een aanvulling kan zijn. De dagvoorziening is er voor ouderen die nog zelfstandig wonen, maar om diverse redenen ondersteuning kunnen gebruiken bij hun week- of daginvulling. De inloopochtenden in dit jaar zijn op 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december. Meer informatie via telefoonnummer 0547-386771 of via e-mail: goor-binnenhof@nullcarintreggeland.nl.

Gerelateerde berichten

  • Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof20 februari 2019 Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie […]
  • Kleuters zingen voor ouderen Stoevelaar18 april 2018 Kleuters zingen voor ouderen Stoevelaar De kinderen van de groepen 1 en 2 van basisschool De Albatros zijn maandag op bezoek geweest bij de ouderen van Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar.Nadat er werd voorgelezen aan de […]
  • Beeldbepalende Stoevelaarflat maakt plaats voor drie lagere gebouwen7 april 2021 Beeldbepalende Stoevelaarflat maakt plaats voor drie lagere gebouwen De nieuwe Stoevelaar zal straks bestaan uit drie gebouwen van drie etages rond de huidige Wheehof die blijft bestaan. De al in 2019 aangekondigde nieuwbouw zit nu in de fase dat de […]
  • Stoevelaar wil ‘wondertelefoons’ voor ouderen13 november 2019 Stoevelaar wil ‘wondertelefoons’ voor ouderen Carint Reggeland is op zoek naar oude PPT-telefoons met een draaischijf die ze willen laten ombouwen tot een mini-jukebox. Deze zogenoemde Wonderfoons worden elders in het land al […]
  • Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen16 oktober 2019 Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen Het was decennia lang een gezichtsbepalende flat bij de binnenkomst van Goor vanaf de richting Markelo maar dat gaat veranderen want De Stoevelaar wordt nieuw gebouwd. Ook de rest van het […]