Goorse cityrun ook dit jaar na afloop wielerronde

Voor het tweede jaar op rij wordt ook dit jaar na afloop van de Ronde van Goor de AV Goor Cityrun by Night georganiseerd. Op zaterdag 7 september kan iedereen die dat wil deelnemen aan deze hardloopwedstrijd door het Goorse centrum. Om 21.15 uur wordt er gestart voor een afstand van in totaal 3,2 kilometer, wat goed te doen is voor zowel beginnende als wat meer gevorderde hardlopers.

Aan de eerste editie van de AV Goor Cityrun by Night deden in 2018 bijna 120 deelnemers mee. Een groot deel daarvan kwam uit Goor. Wie zich voor de komende editie in wil schrijven kan dat tot en met 4 september doen via inschrijven.nl. Ook ter plekke inschrijven is nog mogelijk, tot een half uur voor de start van de loopwedstrijd.

Parcours
De AV Goor Cityrun by Night start en finisht net als de wielerronde ter hoogte van Petra van den Burg Hair Professionals. Vanaf daar wordt de Grotestraat gevolgd tot aan de Voorstraat, waar ter hoogte van Cafetaria Visser een keerpunt zal zijn. De lopers lopen dan weer terug ‘de bult af’, waarna ze rechtsaf slaan de Herman Heijermansstraat in. Via de Wheeme en de Kerkstraat wordt dan weer de Grotestraat bereikt. Deze ronde is 1,6 kilometer en die leggen de lopers twee keer af.

Gerelateerde berichten

  • Deelnemers gezocht voor Goorse Cityrun2 september 2019 Deelnemers gezocht voor Goorse Cityrun Doorgaan zal hij zeker wel, maar de belangstelling voor de Goorse Cityrun van komende zaterdagavond valt nog tegen. Voor de hardloopwedstrijd na afloop van de Ronde van Goor hebben zich […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Aanmelding Dikke Banden Race Goor geopend10 augustus 2018 Aanmelding Dikke Banden Race Goor geopend Op je eigen fiets zo hard mogelijk door het centrum van Goor racen, op een afgezet parcours en met veel publiek langs de kant. Wie wil dat nu niet? Met die gedachte hoopt de Goorse […]
  • Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente13 augustus 2018 Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente Goorse hardlopers die op zaterdag 1 september deelnemen aan de AV Goor Cityrun by Night maken kans op een extra prijs. De organisatie van de hardloopwedstrijd door het Goorse stadshart […]
  • Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september3 juli 2018 Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september Er komt een hardloopwedstrijd in het centrum voor Goor, aansluitend op de Goorse wielerronde van zaterdag 1 september. De AV Goor Cityrun by Night zal die dag om 21.15 uur worden […]