Goorse cityrun ook dit jaar na afloop wielerronde

Voor het tweede jaar op rij wordt ook dit jaar na afloop van de Ronde van Goor de AV Goor Cityrun by Night georganiseerd. Op zaterdag 7 september kan iedereen die dat wil deelnemen aan deze hardloopwedstrijd door het Goorse centrum. Om 21.15 uur wordt er gestart voor een afstand van in totaal 3,2 kilometer, wat goed te doen is voor zowel beginnende als wat meer gevorderde hardlopers.

Aan de eerste editie van de AV Goor Cityrun by Night deden in 2018 bijna 120 deelnemers mee. Een groot deel daarvan kwam uit Goor. Wie zich voor de komende editie in wil schrijven kan dat tot en met 4 september doen via inschrijven.nl. Ook ter plekke inschrijven is nog mogelijk, tot een half uur voor de start van de loopwedstrijd.

Parcours
De AV Goor Cityrun by Night start en finisht net als de wielerronde ter hoogte van Petra van den Burg Hair Professionals. Vanaf daar wordt de Grotestraat gevolgd tot aan de Voorstraat, waar ter hoogte van Cafetaria Visser een keerpunt zal zijn. De lopers lopen dan weer terug ‘de bult af’, waarna ze rechtsaf slaan de Herman Heijermansstraat in. Via de Wheeme en de Kerkstraat wordt dan weer de Grotestraat bereikt. Deze ronde is 1,6 kilometer en die leggen de lopers twee keer af.