Raats schittert op prestigieuze juwelenbeurs

Een unieke uitverkiezing voor de Goorse goudsmid Dieuwke Raats. Ze is door de organisatie van de prestigieuze juwelenbeurs Artistar Jewels gevraagd om twee van haar werken te presenteren in Milaan. Raats heeft twee sieraden uit de Habachtal-collectie gekozen om in oktober te tonen. Op het evenement presenteren sieradenontwerpers vanuit de hele wereld hun werk, en er komen duizenden mensen op af. “Het is een fantastische kans om mijn werk op dit podium te mogen presenteren”, zegt Dieuwke in een korte reactie.

Dieuwke Raats is sinds 2003 zelfstandig goudsmid en heeft al meerdere keren haar werk in binnen- en buitenland getoond. Ook was ze een aantal keren genomineerd voor een prijs tijdens grote internationale sieradenwedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • Goudwinkel wordt Juweliershuis3 februari 2017 Goudwinkel wordt Juweliershuis De goudwinkel in de Goorse Grotestraat wordt een juweliershuis. De Enschedese ondernemer Sarhadou Goriya zit nu vijf jaar in het centrum van Goor met de inkoop van goud. Dat blijft ook tot […]
  • Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat18 maart 2017 Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat Een inbraak vanavond in de Goorse Anjerstraat. Daar werden sieraden en goudwerk gestolen uit een woning tussen 19.00 uur en 20.00 uur. De bewoners waren op het moment van de inbraak niet […]
  • Drie nieuwe zaken in centrum Goor17 december 2021 Drie nieuwe zaken in centrum Goor Er komen op de kortere of langere termijn drie nieuwe zaken bij in het centrum van Goor. Allereerst wordt morgen Fotostudio Hanneke geopend in de voormalige lunchroom tegenover de […]
  • Ondernemers Laarschool houden open huis2 november 2021 Ondernemers Laarschool houden open huis Op zondag 14 november zetten de zeven ondernemers in ondernemershuis Het Laar, devoormalige Laarschool, hun deuren open voor geïnteresseerden. Tijdens deze open dag latenzij het publiek […]
  • Nepalese zilversmid bij Wereldwinkel27 mei 2019 Nepalese zilversmid bij Wereldwinkel Wereldwinkel Goor organiseert komende woensdag, 29 mei, een sieradenpresentatie met als speciale gast de Nepalese zilversmid Dambar. Hij zal van 10:00 uur tot 17.00 uur de door hem en […]