Milan Plevier naar e-sports talententeam Heracles

De Goorse e-sporter Milan Plevier is door de Almelose profclub Heracles vastgelegd om mee te draaien in het zogenoemde Heracles e-sports Talents. De 13-jarige Plevier blinkt al tijden uit in het spelen van FIFA-voetbalspelen op de computer en hoopt er ook in de toekomst zijn werk van te kunnen maken net zoals Bryan Hessing die als e-sporter bij Heracles in dienst is. Milan Plevier, die in Goor bij GFC op het veld speelt, won afgelopen weekeinde nog het ‘no rules-tournement’ bij de Almelose eredivisionist en daarvoor was hij ook op andere FIFA-toernooien vaak de sterkste.

Milan Plevier

Gerelateerde berichten

  • Milan ten Kate naar voetbalacademie FC Twente/Heracles28 december 2020 Milan ten Kate naar voetbalacademie FC Twente/Heracles Milan ten Kate (foto) gaat het stagetraject in bij de voetbalacademie van FC Twente en Heracles Almelo. Het jonge talent van GFC onder 11 heeft de voorselectie succesvol doorlopen en is […]
  • Beste FIFA-speler naar Goor voor groot toernooi13 augustus 2017 Beste FIFA-speler naar Goor voor groot toernooi Hij is de grote held van veel jongeren: Koen Weijland. Tieners vechten om een selfie met de beste FIFA-speler van het land. Sterker nog: Klaas-Jan Huntelaar moet zelfs foto's maken voor […]
  • 20 april 2016 Twents voetbalforum in Twenthe-kantine Oude tijden herleven vrijdag in de kantine van vv Twenthe. De forum-avond op sportpark Piepwillen is terug op de agenda. In een ongedwongen sfeer kunnen belangstellende, ook niet leden van […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Hector wint van Heracles in Tukker Cup18 december 2018 Hector wint van Heracles in Tukker Cup Hector heeft het laatste groepsduel in de strijd om de Tukker Cup met 2-4 gewonnen van vijfdeklasser AVC Heracles. In de ploeg van trainer Mark Dijkstra was er een hoofdrol voor de jonge […]