Tijdelijke buren… (ingezonden brief)

Het Goorse Kinderkamp ligt alweer enkele dagen achter ons en het terrein aan de Hogenkamp ligt er weer bij alsof er niets gebeurd is. Het was een week lang een drukte van belang in de anders zo rustieke wijk. Een last is het echter niet, getuige de mail die door de bewoners van de naastgelegen Watersnipstraat naar onze redactie redactie werd gestuurd. In de categorie: ‘Ook dit mag wel eens gezegd worden…’ hieronder te lezen…

Tijdelijke buren…

De laatste week van de vakantie was het in de Hogenkamp weer een drukte van belang. Enthousiaste kinderen timmeren er vrolijk op los en vullen het weiland met de mooiste creaties. Donderdagavond staan ze op de b├╝hne vrolijk te dansen en te zingen. Op vrijdag spelen ze op de luchtkussens en zitten ze gezellig bij ons in de straat. Het hoogtepunt is misschien wel het moment dat de houtstapel aangestoken wordt. Daarna gaan de kids moe en voldaan naar huis. Op zaterdag wordt er hard gewerkt om het veld weer schoon op te leveren. Bedankt alle vrijwilligers van Kindvriendelijk Goor! Bedankt voor de organisatie van het kinderkamp en super dat het zo snel weer opgeruimd is. Tot volgend jaar!

De bewoners van de Watersnipstraat.