Tijdelijke buren… (ingezonden brief)

Het Goorse Kinderkamp ligt alweer enkele dagen achter ons en het terrein aan de Hogenkamp ligt er weer bij alsof er niets gebeurd is. Het was een week lang een drukte van belang in de anders zo rustieke wijk. Een last is het echter niet, getuige de mail die door de bewoners van de naastgelegen Watersnipstraat naar onze redactie redactie werd gestuurd. In de categorie: ‘Ook dit mag wel eens gezegd worden…’ hieronder te lezen…

Tijdelijke buren…

De laatste week van de vakantie was het in de Hogenkamp weer een drukte van belang. Enthousiaste kinderen timmeren er vrolijk op los en vullen het weiland met de mooiste creaties. Donderdagavond staan ze op de b├╝hne vrolijk te dansen en te zingen. Op vrijdag spelen ze op de luchtkussens en zitten ze gezellig bij ons in de straat. Het hoogtepunt is misschien wel het moment dat de houtstapel aangestoken wordt. Daarna gaan de kids moe en voldaan naar huis. Op zaterdag wordt er hard gewerkt om het veld weer schoon op te leveren. Bedankt alle vrijwilligers van Kindvriendelijk Goor! Bedankt voor de organisatie van het kinderkamp en super dat het zo snel weer opgeruimd is. Tot volgend jaar!

De bewoners van de Watersnipstraat.

Gerelateerde berichten

  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]
  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]
  • Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp30 augustus 2018 Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp Het was weer traditioneel druk tijdens de Bonte Avond op het Houtdorp. Daar waren vanavond vanavond naast de circa 400 kinderen ook ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden om te […]
  • Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht18 juli 2018 Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht Het heeft wat langer geduurd dan in voorgaande jaren maar ook dit jaar zit het Goorse Kinderkamp weer vol. Een dikke 400 kinderen zullen vanaf dinsdag 28 augustus weer gaan bouwen aan het […]
  • Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 20181 juli 2018 Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 2018 Het thema voor het Goorse Kinderkamp van dit jaar is 'Kinderen voor Kinderen' met een toespeling naar het populairse kinderkoor van Nederland. Het Kinderkamp is dit jaar van dinsdag 28- […]