Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…

Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv Twenthe wordt gehouden. Morgen is de Open Dag van SV Hector met tal van activiteiten en staat de namiddag- en avond in het teken van het BBBB-festival op het Schoolfeestplein. Zondagmiddag is de tuin van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg weer het decor van de kunstenaars en kunstenaressen tijdens Goors Montmartre (foto). Zondag spelen Twenthe en Hector ook de eerste bekerduels in het nieuwe voetbalseizoen en is er weer een graftrommel-expositie op de algemene begraafplaats. Voor alle activiteiten en evenementen check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof27 mei 2022 E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof De evenementenkalender vermeldt weer een aantal interessante activiteiten voor dit weekeinde. Zo is er vanavond de vierde editie van Focus on Talent bij CafĂ© Spek met diverse artiesten en […]
  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Nachttoernooi, kampvuurverhalen en Goors Mannenkoor…10 juni 2022 Nachttoernooi, kampvuurverhalen en Goors Mannenkoor… De activiteitenkalender voor het komende weekeinde vermeld allereerst het beroemde Nachttoernooi van SV Hector dat vanavond en vannacht, na twee coronajaren, weer wordt gehouden op 't […]
  • Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving3 juni 2022 Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving Er is de komende dagen, ondanks het ontbreken van het Reggae-festival op het Sterplein dit jaar, van alles te doen in en om Goor. Allereerst is het Goorse centrum vanavond de Via Gladiola […]
  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]