Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…

Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv Twenthe wordt gehouden. Morgen is de Open Dag van SV Hector met tal van activiteiten en staat de namiddag- en avond in het teken van het BBBB-festival op het Schoolfeestplein. Zondagmiddag is de tuin van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg weer het decor van de kunstenaars en kunstenaressen tijdens Goors Montmartre (foto). Zondag spelen Twenthe en Hector ook de eerste bekerduels in het nieuwe voetbalseizoen en is er weer een graftrommel-expositie op de algemene begraafplaats. Voor alle activiteiten en evenementen check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule…5 juli 2019 Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule… Een week na het Feest der Feesten is het allerminst rustig in het Goorse als het gaat om evenementen en activiteiten. De kalender meldt voor vanavond eerste het slotconcert van leerlingen […]
  • Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream…22 november 2019 Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream… Geen vertier in De Reggehof dit weekeinde. De eerder geplande voorstellingen 'Heel Holland Stampt' en 'Heel Holland Covered' gaan niet door vanwege 'reparatiewerkzaamheden' en zullen op […]
  • Carnaval en darten…21 februari 2020 Carnaval en darten… De evenementenkalender meldt voor het komende weekeinde carnavalsactiviteiten én het dartsweekend bij Hector. Vanavond is zoals gemeld de feestavond van CV Sterzo bij De Ster waar morgen […]
  • Helligen Hendrik en de derby…7 december 2018 Helligen Hendrik en de derby… Het is hét weekend van Helligen Hendrik en de stadsderby tussen GFC en Hector. Helligen Hendrik staat vandaag, morgen én overmorgen in een uitverkochte Reggehof met zijn nieuwe show Oald […]