Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…

Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv Twenthe wordt gehouden. Morgen is de Open Dag van SV Hector met tal van activiteiten en staat de namiddag- en avond in het teken van het BBBB-festival op het Schoolfeestplein. Zondagmiddag is de tuin van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg weer het decor van de kunstenaars en kunstenaressen tijdens Goors Montmartre (foto). Zondag spelen Twenthe en Hector ook de eerste bekerduels in het nieuwe voetbalseizoen en is er weer een graftrommel-expositie op de algemene begraafplaats. Voor alle activiteiten en evenementen check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule…5 juli 2019 Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule… Een week na het Feest der Feesten is het allerminst rustig in het Goorse als het gaat om evenementen en activiteiten. De kalender meldt voor vanavond eerste het slotconcert van leerlingen […]
  • Helligen Hendrik en de derby…7 december 2018 Helligen Hendrik en de derby… Het is hét weekend van Helligen Hendrik en de stadsderby tussen GFC en Hector. Helligen Hendrik staat vandaag, morgen én overmorgen in een uitverkochte Reggehof met zijn nieuwe show Oald […]
  • Popquiz, mediwietmarkt en spooktocht…8 maart 2019 Popquiz, mediwietmarkt en spooktocht… Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde. Die begint bij de opening van de statie-tentoonstelling in de Hofkerk over de kruisiging van Jezus, vanmiddag. In De Reggehof de […]
  • Open dagen, blues, whiskey en voetbalfeesten24 mei 2019 Open dagen, blues, whiskey en voetbalfeesten Een overvolle evenementenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse met vanavond de intocht van de Vierdaagse-lopers, het Blues it Up-festival in De Reggehof, de Whiskey en […]