Derek Ogilvie komt naar Goor

Het bekende Schotse medium Derek Ogilvie komt naar Goor. De bekende ‘babyfluisteraar’ was jarenlang te zien op tv in het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland waar hij in korte tijd uitgroeide tot één van de bekendste mediums. Op 16 november komt hij met zijn Re-united-Tour naar De Reggehof waar hij ook het Goorse publiek in contact zal brengen met overleden dierbaren. Toegang is voor kinderen vanaf 12 tot 18 jaar met begeleiding. Er is een tolk aanwezig voor diegene die de Engelse taal niet, of niet geheel, machtig is. De kaartverkoop voor de show van de, op Cyprus woonachtige, paragnost is vandaag begonnen. Tickets kosten €29,50.

Gerelateerde berichten

  • Derek Ogilvie, muziek in de café’s, intocht Sint en Hermans…15 november 2019 Derek Ogilvie, muziek in de café’s, intocht Sint en Hermans… En weer een overvolle activiteitenkalender voor het komend weekeinde in het Goorse met bijvoorbeeld vanavond de Bokbieravond bij De Smidse en morgenavond twee bands in twee Goorse café's. […]
  • Bijna miljoen subsidie voor Reggehof en muziekschool14 januari 2022 Bijna miljoen subsidie voor Reggehof en muziekschool De gemeente Hof van Twente subsidieert dit jaar theater De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents) met bijna een miljoen euro. De Reggehof kan €564.885,- tegemoet zien terwijl de […]
  • Raadsvragen over coronagelden12 januari 2022 Raadsvragen over coronagelden De lokale fracties van SP en D66 willen van de raad weten hoe het geld besteed is dat door de Rijksoverheid beschikbaar is gesteld om op verschillende terreinen de coronacrisis door te […]
  • Directeur Clement Postmus weg bij De Reggehof28 december 2021 Directeur Clement Postmus weg bij De Reggehof Clement Postmus (foto) stopt als directeur van theater De Reggehof en Home of Talents (muziekschool). De in Goor woonachtige Rotterdammer legt zijn functie per 1 maart neer en is dan […]
  • Geen Scrooge voor Eeftink en De Reggehof4 december 2021 Geen Scrooge voor Eeftink en De Reggehof De voorstellingen van de Twentse versie van Scrooge zijn voor dit jaar geschrapt. De Goorse cabaretier Bert Eeftink zou in de maand december in de huid kruipen van het norse typje in de […]