Huurdersvereniging Goor wordt opgeheven en wil door als stichting

De Huurdersvereniging Goor wil zichzelf opheffen en alle activiteiten onderbrengen in een stichting. Deze is er ten behoeve van de huurders, van woningcorporatie Viverion. De huurdersvereniging kwam in het verleden meermaals in opspraak onder meer doordat de toenmalige penningmeester een greep in de kas deed en daarvoor werd veroordeeld. De nieuwe stichting heeft een vergadering voor alle huurders in Goor uitgeschreven die op donderdag 12 september wordt gehouden in zaal De Bebsel. De huurdersvereniging heeft nu geen leden en daardoor is raadpleging van huurders nu onmogelijk.

Alleen huurders van woningen van woningstichting Viverion en wonende in Goor hebben stemrecht en dan niet meer dan één persoon per woning-eenheid. Er kan voor de vergadering worden gevraagd naar een geldig identiteitsbewijs en het besluit tot ontbinding, het enige agendapunt die avond, kan alleen worden genomen met een meerderheid van 2/3e van de stemmen. De vergadering begint om 19:30 uur, de zaal is geopend vanaf 19:00 uur. Goorse huurders kunnen zich aanmelden via e-mail: huurdersvereniginggoor@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten

  • Viverion sluit klantenbalie in Goor4 juni 2016 Viverion sluit klantenbalie in Goor Viverion sluit per 1 juli 2016 haar klantenbalie in de Goor. De woningcoörpertatie doet dat om kosten te besparen. Ook de balies in Rijssen en Lochem sluiten deze zomer. Al tijden ziet de […]
  • Viverion: groot onderhoud en verduurzaming van groot aantal woningen20 december 2021 Viverion: groot onderhoud en verduurzaming van groot aantal woningen Woningcorporatie Viverion gaat in het komende jaar groot onderhoud uitvoeren aan in totaal 195 één-gezinswoningen en 54 appartementen in Goor en de andere kernen in de Hof. Deze zullen […]
  • Viverion wil energie besparen met bewoners4 november 2021 Viverion wil energie besparen met bewoners Het is een vraagstuk die op dit moment in veel huishoudens wordt gesteld. Hoe kunnen we energie besparen? Viverion wil nu met haar huurders in actie komen over de besparing van energie. […]
  • Viverion krijgt KWH-Huurlabel21 maart 2021 Viverion krijgt KWH-Huurlabel Woningcorporatie Viverion krijgt het zogenoemde KWH-Huurlabel. Dat wordt toegekend door het 'Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector'. Uit onderzoek van dit instituut is gebleken […]
  • Woonwagenstandplaatsen nog ver weg28 augustus 2020 Woonwagenstandplaatsen nog ver weg De realisatie van nieuwe woonwagenstandplaatsen in Goor kan nog wel twee tot drie jaar in beslag nemen. Dat blijkt uit een raadsbrief van burgemeester Nauta en verantwoordelijk wethouder […]