Diamanten paar Alie en Henk Loonstra…

Het is absoluut een bijzonderheid als je in de gelukkige omstandigheid bent om een diamanten huwelijk te mogen vieren. Vandaag valt die eer te beurt aan Alie en Henk Loonstra uit de Pieter Langedijkstraat. Het Goorse paar is vandaag zestig jaar getrouwd en dat wordt gevierd met een feest bij De Pot. De ‘Loonstraatjes’ kwamen aan het eind van de jaren ’50 vanuit Friesland naar Goor om dat er hier werk was bij Eternit. Naast zijn werkzaamheden in de Goorse fabriek had Henk ook allerlei andere bijbaantjes. Alie zorgde voor het huishouden en de kinderen Tjerk, Sippie, Oene en Henk jr. De laatste twee zijn ook bekend bij het grote publiek als respectievelijk radiopresentator en oud-profvoetballer. Het diamanten paar werd vrijdag bezocht door loco-burgemeester Pieter van Zwanenburg en wordt ook via deze weg gefeliciteerd door familie, vrienden en bekenden.

Gerelateerde berichten

  • Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt26 november 2017 Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt Groot feest in het appartementencomplex naast het Schoolfeestplein (De HÖfte) vandaag. Daar vieren Margriet en Joop Godwaldt het feit dat ze op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. Het […]
  • Gezelligheid troef tijdens Zon-reünie12 oktober 2014 Gezelligheid troef tijdens Zon-reünie Het was een avond met gezellige drukte bij Herberg De Pot. Veel fervente bezoekers van het toenmalige Dancing De Zon wisten de weg te vinden naar de Markelose horecagelegenheid die door de […]
  • Paul Gelen spreekt zich uit over de Gorenaar27 maart 2017 Paul Gelen spreekt zich uit over de Gorenaar In aanloop naar de zogenoemde Har(d)t voor Goor-avond op donderdag 13 april worden er een aantal filmpjes met diverse Gorenaren opgenomen waarin zij reageren op een stelling die ze krijgen […]
  • Derde filmpje Har(d)t voor Goor online8 april 2017 Derde filmpje Har(d)t voor Goor online Komende donderdag hoopt de Stadsraad en Goor Collectief heel veel Gorenaren te begroeten tijdens de brainstorm-bijeenkomst Har(d)t voor Goor in De Reggehof. Dan worden aan de hand van […]
  • Marion Velderman vindt eerste Schoolfeestvlag23 mei 2015 Marion Velderman vindt eerste Schoolfeestvlag De eerste 'tuk vol penningen' is gewonnen door Marion Velderman. De Goorse was één van de deelnamers aan het radiospel "Op jacht naar de Schoolfeestvlag' van Hofstreek FM. Zij luisterde […]