Oorwassing Hector, Twenthe zegeviert over LAP

Wisselend resultaat voor SV Hector en vv Twenthe in het toernooi om de districtsbeker. Hector werd op eigen veld afgedroogd door Juventa’12. De bezoekers uit Wierden zegevierden met 6-1 over de gastheren, die via Joery Wenderman nog wel op voorsprong kwamen. Twenthe won in eigen huis wel. De ploeg van trainer Hans Dirksen won met 4-2 van La PremiĆ©re uit Almelo. De doelpunten bij Twenthe kwamen op naam van Wouter Leusink (2x), Simon Hevink en Jeffrey Asbroek.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe wint simpel bij Wilhelminaschool16 maart 2014 Twenthe wint simpel bij Wilhelminaschool Twenthe Goor heeft de overwinning op GFC een goed vervolg gegeven. In de lastige uitwedstrijd bij het irritante Wilhelminaschool werd het 1-4. Een eenvoudige zege voor de ploeg van trainer […]
  • Twenthe verslaat Rood Zwart9 november 2014 Twenthe verslaat Rood Zwart Twenthe Goor is goed begonnen aan de tweede periode. De geplaagde ploeg van trainer Michiel Mensink won in eigen huis van Rood Zwart. De bezoekers uit Delden kwamen al na een minuut op […]
  • Zeges voor GFC en Twenthe, Hector onderuit10 september 2017 Zeges voor GFC en Twenthe, Hector onderuit Wisselend succes voor de Goorse ploegen in de districtsbeker. Zo wisten GFC en vv Twenthe overtuigend te winnen, terwijl Hector pijnlijk onderuit ging. De ploeg van trainer Mark Dijkstra […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC wint ook van Vosta27 februari 2011 GFC wint ook van Vosta GFC is het jaar 2011 uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Benno van Weersel won vanmiddag voor de derde keer in vier weken tijd. Vosta werd in eigen huis met 3-1 verslagen. Simon […]