Vrouw aangehouden voor stalken burgemeester

Een 71-jarige vrouw is vanmorgen aangehouden omdat zij verdacht wordt van het stalken van burgemeester Nauta. De vrouw zou ook andere ambtenaren telefonisch en via e-mails hebben lastig gevallen. Daarnaast is er door mensen die bij haar in de buurt wonen twaalf keer aangifte gedaan van onder andere belediging, smaad en laster aldus de politie Hof van Twente op de eigen Facebookpagina. Er is niet bekend gemaakt in welke kern in de gemeente de vrouw woonachtig is.

Gerelateerde berichten

  • Over zachte stemmen, hackers en 20 jaar Hof van Twente…6 januari 2021 Over zachte stemmen, hackers en 20 jaar Hof van Twente… Normaal gesproken spreekt ze een overvolle hal van het Goorse gemeentehuis toe aan het begin van elk nieuwe jaar. Dit keer stond ze alleen voor een camera met haar Nieuwjaars-toespraak. […]
  • Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM19 mei 2020 Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM Wie wat meer te weten wil komen over de komende corona maatregelen in de Hof van Twente doet er wellicht goed aan om woensdagmiddag in te schakelen bij Hofstreek FM. Op het lokale […]
  • Kersttoespraak Ellen Nauta: “Onzekere en onrustige tijd…”25 december 2019 Kersttoespraak Ellen Nauta: “Onzekere en onrustige tijd…” Elkaar vashouden en steunen in deze moeilijke tijden. Dat is de rode draad in de kersttoespraak van burgemeester Ellen Nauta die ze vanmorgen uitsprak op de lokale radio. Ze refereert aan […]
  • Nauta spreekt voor Vrouwen van Nu11 november 2019 Nauta spreekt voor Vrouwen van Nu Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel zal komende donderdag, 14 november, een lezing houden voor de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. Ze zal vertellen over haar loopbaan die begon als […]
  • Ellen Nauta dinsdag beëdigd5 mei 2019 Ellen Nauta dinsdag beëdigd Komende dinsdag wordt burgemeester Ellen Nauta beëdigd voor haar tweede termijn als eerste burger van de gemeente Hof van Twente. De speciale raadsvergadering begint om 19:30 uur en is […]