Kunstzinnig Goor blij met 750 bezoekers

Stichting Kunstzinnig Goor kijkt tevreden terug op het evenement Goors Montmartre dat volgens de organisatie ruim 750 bezoekers trok. Er waren 20 kunstenaars en jazz-muziek in de tuin van het voormalige gemeentehuis. Halverwege de middag heeft de stichting een gezamenlijk gemaakt kunstwerk aangeboden aan kandidaat-notaris Olle Geurts. Dit als dank voor het opstellen van de stichtingsakte (foto).

Gerelateerde berichten

  • Kunstzinnig Goor op rijm opgericht3 december 2018 Kunstzinnig Goor op rijm opgericht De stichting Kunstzinnig Goor heeft inmiddels officieel het levenslicht gezien en dat is in stijl gedeeld. Eerder werd al bekend dat de stichting zou worden opgericht om activiteiten en […]
  • Franse sfeer tijdens Kunst in de tuin2 juli 2017 Franse sfeer tijdens Kunst in de tuin Franse accordeonmuziek en diverse kunstenaars geconcentreerd met het penseel op het doek, zittend voor de schildersezel. En dat allemaal naast het prachtige witte gebouw aan de […]
  • Goors Montmartre weer in tuin oude gemeentehuis15 augustus 2020 Goors Montmartre weer in tuin oude gemeentehuis De tuin van het 'oude gemeentehuis'aan de Diepenheimseweg staat op zondagmiddag 6 september weer in teken van het kunstzinnige evenement Goors Montmartre. Een twintigtal kunstenaars uit […]
  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]
  • Sport, kunst en feest op De Whee31 augustus 2018 Sport, kunst en feest op De Whee Het komende weekend staan de Goorse evenementen in het teken van sport en kunst. Allereerst is er vanavond het Hoftoernooi bij SV Hector. Morgen is de jaarlijkse wielerronde die om half […]