Doggy Plons in De Vijf Heuvels

De afsluiting van het seizoen. In zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt zondag van 10.00 tot 13.00 uur voor de twaalfde keer de reeds bekende Doggy Plons gehouden. Hond en baas kunnen een ‘frisse’ duik nemen in het zwembad. Ook zijn er verschillende andere activiteiten zoals een demonstratie van een hondenschool. Bij het naar huis gaan staat er voor iedere deelnemer een gevulde goody bag klaar. De toegang bedraagt € 4,00 per hond. De opbrengst komt zoals ieder jaar grotendeels ten goede aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Dierenambulance Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Afsluiting zomer-zwemseizoen 11 september met Doggy Plons29 augustus 2016 Afsluiting zomer-zwemseizoen 11 september met Doggy Plons Het zomer-zwemseizoen wordt zondag 11 september van 10.00 tot 13.00 uur traditioneel afgesloten met alweer de 9e editie van de Doggy Plons. Hond en baas kunnen een duik nemen in het […]
  • Tweede lustrum Doggy Plons16 augustus 2017 Tweede lustrum Doggy Plons Het zomer-zwemseizoen wordt zondag 10 september van 10.00 tot 13.00 uur traditioneel afgesloten met een nieuwe uitgave van Doggy Plons. Dit jaar beleeft de organisatie een jubileum. Hond […]
  • Achtste editie Doggy Plons26 augustus 2015 Achtste editie Doggy Plons In zwembad de Vijf Heuvels wordt zondag 13 september van 10.00 tot 13.00 uur voor de achtste keer de Doggy Plons georganiseerd. Sportfondsen Hof van Twente organiseert een leuke dag voor […]
  • Twaalfde editie Doggy Plons18 juli 2019 Twaalfde editie Doggy Plons Voor in de agenda. In zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt op zondag 8 september van 10.00 tot 13.00 uur voor de twaalfde keer de reeds bekende Doggy Plons gehouden. Hond en baas kunnen een […]
  • Peuterzwemmen in De Vijf Heuvels8 november 2018 Peuterzwemmen in De Vijf Heuvels Komende woensdag is er een instuif voor baby’s, peuters en kleuters die het zwemmen willen leren. Uiteraard in het bijzijn van een ouder. In ‘De Vijf Heuvels’ is er een sessie van 9.00 tot […]