Open Dag Hofkerk met activiteiten voor jong en oud

De Hofkerk-gemeenschap houdt komende zaterdag haar jaarlijkse Open Huis met presentaties en workshops van diverse maatschappelijke instanties en activiteiten voor kinderen. Naast een kijkje in de kerk en De Klokkenkamp is er een mini-concert van organist Rob Huberts en zijn zoon Robert op trompet. Om 11:30 uur wordt een historisch uurwerk onthuld dat uit de toren is gehaald en gerestaureerd. Dat krijgt een plekje bij de entree. Ook kan de kerktoren weer beklommen worden tussen 13:00 uur en 16:00 uur om onder meer te genieten van het uitzicht over Goor (foto).

Daarnaast zijn mensen van het taalcafé van Salut, de Schuldhulpverlening en Diaconie, Amnesty International, Stichting Franje, de Wereldwinkel en de zogenoemde Tafel van Goor aanwezig. Dit zijn organisaties waar de Hofkerk mee samenwerkt. en is er de mogelijkheid om te bloemschikken of deel te nemen aan de korte kennismakings-workshops Sacred Dance of BiblioDrama. Voor de kinderen zijn er spelletjes en een springkussen op het plein. In de kerk kan ook een speurtocht gedaan worden.