“Het is een leefwijze”

“Het is een leefwijze, een stuk Goorse cultuur waar je je als lid volledig aan committeert.” Het zijn de woorden van Barbara Trienen. De Goorse fotografe kroop afgelopen jubileumseizoen (70 jaar) in de huid van alle Rellie-leden. Ze mocht aanschuiven bij vergaderingen en voorbereidingen op het School- en Volksfeest. Zondag is de expositie met prachtig beeldmateriaal: “Ik heb geprobeerd om de energie van de mannen vast te leggen in beeld. De vriendschap, de lol, maar ook het doorleefde gevoel in hun portretten. Ik wil graag deze mooie traditie, cultuur en vriendschap laten zien aan de rest van Nederland”, aldus Trienen. De expositie valt samen met de aftrap van het theaterseizoen.

Haar expositie over de Goorse Biertent Rellie zal zondag om 13:30 feestelijk worden geopend in de Reggehof in Goor. Tevens is er een fotoboek gemaakt, het eerste exemplaar wordt tijdens de opening van deze expositie overhandigd.

Gerelateerde berichten

  • Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof29 juli 2019 Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof Er wordt op 8 september een bijzondere foto-expositie ge-opend over de jubilerende Goorse Biertent Rellie. Het Goorse keurkorps dat jaarlijks met veel spektakel de Schoolfeestoptocht […]
  • Eetcafé als expositieruimte17 november 2020 Eetcafé als expositieruimte De serre van Bar Bistro d Olde Smidse is omgetoverd tot een expositie-ruimte die door de Goorse fotografes/kunstenaressen Karien Bergboer en Barbara Trienen een nieuwe 'take away' wordt […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Frans festijn bij oude gemeentehuis trekt veel bekijks3 september 2018 Frans festijn bij oude gemeentehuis trekt veel bekijks Ook de tweede uitgave van  het ‘Goors Montmartre’ is een succesformule gebleken. Het lokale schilder- en muziekfestijn werd door veel belangstellenden bezocht bij het oude gemeentehuis. […]
  • Bigbandfestival in beeld…23 april 2019 Bigbandfestival in beeld… Het was een prachtige stralende dag met in totaal meer tussen de 15.000 en 20.000 bezoekers in het Goorse centrum ondanks de kampioenswedstrijd van FC Twente. Het Bigbandfestival Goor is […]