Salut start met beweeglessen

Vanaf deze week organiseert Salut elke maandag en vrijdag beweeglessen van 45-60 minuten voor 75-plussers in Goor. De lesinhoud wordt afgestemd op de deelnemers. In Goor geeft Maria Slotboom beweeglessen op maandag om 14:00 en 15:00 uur in de gymzaal ’t Gijmink. Sport en spel wordt op vrijdagmorgen van 9:00-10:30 uur gegeven door Thea Kamphuis in Sporthal de Mossendam. Meer informatie of aanmelden? Bel Salut 0547-260053, app SAS 06-20894999 of mail info@nullsalut-welzijn.nl. Of loop bij Salut binnen aan de Rozenstraat 2a in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Beweeglessen Salut van start30 augustus 2018 Beweeglessen Salut van start De zomerstop is voorbij. Ook bij Salut. Vanaf maandag organiseren zij elke maandag en vrijdag beweeglessen van 45-60 minuten voor 55-plussers in Goor. De lesinhoud wordt afgestemd op de […]
  • Alzheimercafé in De Reggehof20 november 2019 Alzheimercafé in De Reggehof Het eerste Alzheimercafé Goor in de Reggehof. Dinsdagavond is de aftrap om 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over zaken waar zij en hun naasten tegenaan lopen. En […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Salut via Sas altijd bereikbaar2 april 2019 Salut via Sas altijd bereikbaar Salut is vanaf heden 24 uur per dag te bereiken. De welzijnsorganisatie heeft de Salut's App Service geïntroduceerd, afgekort Sas. Via Whats App kunnen mensen met hulpvragen een bericht […]
  • Foyercafé in de zomer gesloten26 juli 2018 Foyercafé in de zomer gesloten Tijdens de zomervakantie is het foyercafé gesloten van vrijdag 27 juli tot en met 31 augustus 2018. Op vrijdag 7 september 2018 is iedereen weer van harte welkom. Het Foyercafé opent vanaf […]