Open Goorse Kampioenschappen

De ballen vliegen je deze week weer om de oren op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Deze week worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen georganiseerd op de banen van beide verenigingen. Aan de 33ste editie kan worden deel genomen in de categorieën 3 tot en met 9. De finales worden afgewerkt op het complex van De Mossendam op Sportpark Heeckeren.

Gerelateerde berichten

  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]
  • Maak kennis met tennis bij de Mossendam27 maart 2015 Maak kennis met tennis bij de Mossendam De Goorse tennisliefhebbers ontwaken langzaamaan ook uit de winterslaap. Deze week werden de pasjes voor het buitenseizoen afgehaald en komende zondag organiseert TV De Mossendam een […]
  • Sporten mag ook weer voor de senioren11 mei 2020 Sporten mag ook weer voor de senioren De bal gaat in navolging van de jeugd, die voor een deel vanaf vandaag ook in Goor weer naar school mocht, ook weer rollen bij de senioren. Bij TV De Mossendam hebben ze een protocol […]
  • Nieuwe tennishal voor TV De Mossendam7 oktober 2014 Nieuwe tennishal voor TV De Mossendam Bij tennisvereniging De Mossendam beginnen vrijwilligers deze week met de werkzaamheden aan de nieuwe tennishal. De oude luchtkoepel gaat tegen de vlakte. De hal voldoet niet meer aan de […]
  • Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam3 juli 2019 Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam Eline Edel wordt de nieuwe clubtrainster van de Goorse tennisvereniging Mossendam. De 21-jarige Goorse is een kind van de club en momenteel in de afrondende fase van haar opleiding […]