Muziekschool gaat langs de scholen

De Muziekschool Hof van Twente komt speciaal voor de kinderen van groep 1 en 2 met de cursus HALLO MUZIEK! naar scholen in de Hof van Twente. In vijf muzieklessen van dertig minuten staan zingen en bewegen centraal. Deze week zijn er proeflessen. Kijk voor meer informatie op www.muziekschoolhofvantwente.nl

Gerelateerde berichten

  • Paaseieren scholen zijn klaar9 april 2019 Paaseieren scholen zijn klaar De grote paaseieren zie op vier Goorse en vijf Markelose scholen zijn geschilderd zijn klaar en staan nu in de Goorse Zippytoys-winkel in de Grotestraat. Daar kan ook gestemd worden op […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Lerarentekort op basisscholen17 december 2018 Lerarentekort op basisscholen Lege klassen en schoolpleinen dreigen. Er is op vijf ondervraagde basisscholen in Goor een tekort aan invallers. Dat blijkt uit een rondgang van Linde Lamers, die dit heeft onderzocht. De […]
  • Opa’s en oma’s bij kleinkinderen op school2 februari 2016 Opa’s en oma’s bij kleinkinderen op school Het was een bijeenkomst waarin generatie-kloven goed zichtbaar werden. De opa en oma-ochtend op de Prins Constantijnschool leverde veel nieuwe inzichten op bij de diverse grootouders die […]
  • Verkeersoverlast bij Goorse scholen neemt toe10 december 2018 Verkeersoverlast bij Goorse scholen neemt toe De overlast van het verkeer bij de Goorse basisscholen tijdens het halen en brengen van kinderen neemt steeds meer toe. De politie krijgt steeds meer meldingen die met name gaan over het […]