Ballon op Heeckeren trekt veel bekijks

Voorbijgangers en omwonenden keken vanavond raar op toen ze een grote luchtballon wel heel dichtbij zagen komen. De ballonvaarders hadden een stuk grond naast de van Heeckerenweg uitgekozen voor de landing die overigens goed verliep. Het is niet bekend waar de ballon is opgestegen voordat hij na een reis door het luchtruim Goor als landingsplaats koos. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Luchtballon landt op atletiekbaan16 augustus 2018 Luchtballon landt op atletiekbaan Op de atletiekbaan van AVGoor'75 is vanavond een luchtballon geland. Of het een geplande landing was is niet bekend. Gelukkig voor de atletiekvereniging is de luchtballon wel net naast de […]
  • Höfteballooning zoekt vrijwilligers8 juli 2018 Höfteballooning zoekt vrijwilligers De organisatie van Höfte-ballooning is op zoek naar vrijwilligers die willen komen helpen op vrijdag 17 (of zaterdag 18) augustus bij de activiteiten in en rondom het Roelofsenterrein aan […]
  • Jelle Klaasen vader van een dochter10 januari 2016 Jelle Klaasen vader van een dochter Een grote pop aan de van Heeckerenweg als symbool voor het goede nieuws in huize Klaasen in Goor. Topdarter Jelle Klaasen is vrijdag vader van geworden van een dochter die de naam Verena […]
  • Weldoeners mogen de lucht in tijdens Höfteballooning26 maart 2018 Weldoeners mogen de lucht in tijdens Höfteballooning De organisatie van Höfteballooning, half augustus op het Roelofsenterrein in Goor, wil mensen belonen die zich maatschappelijk hebben ingezet met een ballonvaart. Wie in zijn omgeving […]
  • Mega Motorballon op Roelofsenterrein tijdens Höfteballooning22 februari 2018 Mega Motorballon op Roelofsenterrein tijdens Höfteballooning Het is de grootste vliegende Superbike ter wereld en komende zomer te zien in Goor. Tijdens Höfteballooning dat op 17 of 18 augustus wordt gehouden op het Roelofsenterrein Goor zal ook […]